Inlägg från: Anonym (mars) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mars)

    Är min kille intresserad av min tjejkompis?

    Om man har ett förhållande så är man inte otrogen och att han visar intresse för andra om han är tillsammans med dig det är helt fel och respektlöst. Du kan ju testa göra likadant gentemot någon manlig vän till honom. Visa lite för mycket intresse för honom, som att du tycker han är attraktiv. Och fråga ut din kille om kompisen. 
    Sen tycker jag att det spelar ingen roll hur tjejen ser ut eller hur du ser ut, utan det handlar om vilken moral som din kille har.... Och om verkligen tycker om dig.....för då tittar man inte på andra....sen visst om förhållandet sviktar då kanske man kan blir frestad men man agerar inte på känslan.
    Jag tänker inte att jag ska behöva vara snygg för att min kille inte ska vara otrogen....  tänker att du borde fråga varför han har valt just dig för och om han vill satsa på en framtid tillsammans....om det ska vara ni två. Det handlar ju om vad ni vill utveckla tillsammans. Om inte han är seriös utan bara tänker på sex och attraktion eller bekräftelse så är han inte seriös.
    Men det är ju mycket så idag, det är ju bara att man ska prova sig fram.... först förälskad, gravid, flytta ihop, barn sen kanske bröllop, att lova något att ta ett beslut att älska inte bara i nöd utan i lust det är inte inne nu.... 
    Du kan inte ändra någon annan bara välja hur du vill vara, om du är seriös och vill satsa...och visar det så blir du attraktiv hos likasinnade. 
    Samtala och lära sig om varandra är alltid bra, och öppna frågor. 

Svar på tråden Är min kille intresserad av min tjejkompis?