Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    Snälla hjälp mig, sjuk katt

    Plshelp skrev 2020-04-04 12:02:50 följande:

    Tack för svar, han har ätit självmant nu från en tallrik och druckit vatten, mina föräldrar står fast vid att det är alldeles för mycket att lägga på en katt. Har sagt jag kan hjälpa till men med studiebidrag så har jag inte så mycket att komma men och dom tycker inte det är värt att vi lägger dom pengarna eftersom det säkert kommer fortsätta kosta i framtiden. Ån så länge så verkar han må lite bättre men mår han sämre så antar jag att vi får avliva han trots att det är väldigt jobbigt.


    Även om han äter så är FORL otroligt smärtsamt så tänker ni inte behandla katten omgående så bör ni avsluta hans lindande inom kort så han slipper lida hur jobbigt det än är för er.
  • Dexter dot com
    Poison82 skrev 2020-04-05 07:59:20 följande:

    Djur kostar, dina föräldrar är vuxna människor och borde veta om att om man inte kan/vill lägga dyra pengar på ev veterinärkostnad så försäkrar man katten. Tycker dina föräldrar hanterar detta oerhört dåligt, skaffar man djur så har man ett ansvar och att avliva en 5 år gammal katt för att man inte vill lägga pengar på veterinärkostnad är inte att ta ansvar.

    Måtte karma komma och bita dom i röva ????


    Även om katten är försäkrad tror jag inga bolag ersätter tänder.
Svar på tråden Snälla hjälp mig, sjuk katt