Forum Ironi & satir - Sandlådan
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Orkar inte med min tjej

  Sön 5 apr 2020 10:30 Läst 0 gånger Totalt 24 svar
  Anonym (Trött­)
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 10:30 -2

  Jag orkar inte med min tjej längre....

  Hon sköter allt i hemmet, för hon är kvinna o dessutom föräldrarledig så det är hennes jobb. Vi har en bebis som hon får sköta allt med eftersom vi kom överens om att hon skulle ta det mesta ansvaret. Nu gnäller hon för att hon inte tycker jag hjälper till. Jag hänvisar till vår överenskommelse men hon menar på att hon skulle ta det mesta ansvaret och inte allt. På 8 månader har jag bytt 10 blöjor och matat.. Tjaa.. Kanske 15-20ggr o ändå gnäller hon. Jag sitter såklart o gosar o bussar bebisen sålänge bebisen är still, men är det gnäll eller nått får min tjej ta över, det va ju hon som ville ha bebisen.

  Hon gnäller om att det är synd om bebisen för att den behöver ju bli omskött av mig som pappa med. Men jag menar på att bebisen fattar inte så det räcker att jag börjar ta ansvar när bebis börjar förstå mer dvs runt 1,5-2års åldern.

  Nu är jag permitterad från jobbet pga corona. Det betyder att jag hinner med mina hobbies som jag missat pga arbete. Min tjej gnäller då o tycker det är bättre jag tar igen tid med bebisen eftersom den tiden aldrig kommer igen...

  Har sagt att slutar hon inte gnälla får vi göra slut. Men då menar hon på att vi ska skriva över all vårdnad på henne o att jag inte ska träffa bebis så mycket. Jag vill ha varannan vecka. Hon menar att jag tar ju inte hand om bebis nu så det kommer jag ju inte göra sen heller, men jag sa att det kommer jag visst för då är jag ju tvungen till det.

  SNÄLLA SÄG MIG VEM SOM HAR RÄTT??

 • Anonym (Trött­) Trådstartaren
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 10:31 #1

  Klickade för fort.. Hur ändrar jag till att godkänna anonyma svar?

 • Sön 5 apr 2020 10:41 #2 +1

  Du behöver inte ändra till anonyma svar, du kan få ett direkt. Är du seriös så har du så fel du kan ha, skojar du så var det ett väldigt dåligt skämt.


 • Sön 5 apr 2020 10:47 #3

  Men neeee haha. Dåligt trollande. Vill du skapa en shitstorm så får du vara mer trovärdig.

 • Anonym (Trött­) Trådstartaren
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 10:51 #4

  Nä helt ärligt. Det här är inget trolleri..

  Det är jag, tjejen som skrivit detta men vinklat det från hans håll. För precis så här är det o jag undrar om jag verkligen har så fel i mitt gnällande.

 • Anonym (T)
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 10:56 #5

  Låter inte som du har fel, parterapi? Värt att rädda?

 • Sön 5 apr 2020 10:59 #6

  Mamman har såklart rätt, i precis allt! Killen är en mansgris och borde aldrig skaffat barn, släng ut honom så får du ett barn att ta hand om istället för två.

 • Anonym (Ellin­or)
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 11:04 #7

  Självklart ska pappan också ta hand om bebisen? Att du ens behöver fråga? Oavsett om det var främst du som vill ha barnet, gick ju pappan med på att bli förälder och då måste han även ta sitt ansvar. Synd att du valde att skaffa barn med en sån omogen man, men det är ju inget att göra något åt nu egentligen. 

 • Anonym (Trött­) Trådstartaren
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 11:04 #8

  Självklart vill jag rädda. Jag vill inte splitta upp familjen, det är det sista jag vill. Han har barn sedan innan.. Som kommer varannan vecka, de tar han hand om utan problem. För dem ville han ju ha. Bebisen som får ytterst med uppmärksamhet ena veckan, får absolut ingenting veckan då de andra barnen är här. För ett av hans tidigare barn är såå uppmärksamhetskrävande o måste göra allt tillsammans med pappa.

  Ja jag blir jävligt bitter när det är såhär o framförallt ledsen.

 • Anonym (Dahli­a)
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 11:04 #9

  Vi skulle vara hemma lika länge med barnet.

  Jag sa så här till min man: Lika mycket hjälp som jag får av dig de första sju månaderna, lika mycket hjälp får du av mig de kommande sju. Jag kan också komma hem från jobbet och lägga upp fötterna på soffan och ropa på middan om det är så vi ska ha det- du väljer själv.

  Han tog varannan natt
  hjälpte till med allt hushållsarbete
  såg till att jag fick komma hemifrån och träna 2-3 ggr per vecka
  såg till att jag kunde komma iväg och träffa kompisar några gånger per månad

  För det ville han så klart själv ha sedan när han var ledig.

  Är du utan jobb nu så finns det ingen anledning att du inte ska ta hand om barnet, och hon borde börja jobba. Det blir säkert väldigt nyttigt för er båda.

 • Anonym (Trött­) Trådstartaren
  Visa endast
  Sön 5 apr 2020 11:10 #10

  Och jag tänker dessutom... Om vi skulle dela på oss. Då kommer säkert bebisen va hos honom den veckan han har de andra barnen. O då kommer ju inte bebis få vara i skymundan. Är skiträdd för det. O just inställningen: ja men delar vi på oss kommr jag ju ta hand bebisen, då är jag ju så illa tvungen

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll