• Anonym (Trött­)
    Sun 5 Apr 2020 10:30
    2536 visningar
    24 svar
    -2
    24
    2536

    Orkar inte med min tjej

    Jag orkar inte med min tjej längre....

    Hon sköter allt i hemmet, för hon är kvinna o dessutom föräldrarledig så det är hennes jobb. Vi har en bebis som hon får sköta allt med eftersom vi kom överens om att hon skulle ta det mesta ansvaret. Nu gnäller hon för att hon inte tycker jag hjälper till. Jag hänvisar till vår överenskommelse men hon menar på att hon skulle ta det mesta ansvaret och inte allt. På 8 månader har jag bytt 10 blöjor och matat.. Tjaa.. Kanske 15-20ggr o ändå gnäller hon. Jag sitter såklart o gosar o bussar bebisen sålänge bebisen är still, men är det gnäll eller nått får min tjej ta över, det va ju hon som ville ha bebisen.

    Hon gnäller om att det är synd om bebisen för att den behöver ju bli omskött av mig som pappa med. Men jag menar på att bebisen fattar inte så det räcker att jag börjar ta ansvar när bebis börjar förstå mer dvs runt 1,5-2års åldern.

    Nu är jag permitterad från jobbet pga corona. Det betyder att jag hinner med mina hobbies som jag missat pga arbete. Min tjej gnäller då o tycker det är bättre jag tar igen tid med bebisen eftersom den tiden aldrig kommer igen...

    Har sagt att slutar hon inte gnälla får vi göra slut. Men då menar hon på att vi ska skriva över all vårdnad på henne o att jag inte ska träffa bebis så mycket. Jag vill ha varannan vecka. Hon menar att jag tar ju inte hand om bebis nu så det kommer jag ju inte göra sen heller, men jag sa att det kommer jag visst för då är jag ju tvungen till det.

    SNÄLLA SÄG MIG VEM SOM HAR RÄTT??

  • Svar på tråden Orkar inte med min tjej
  • Anonym (Trött­) Trådstartaren
    Sun 5 Apr 2020 10:31
    #1

    Klickade för fort.. Hur ändrar jag till att godkänna anonyma svar?

  • Anonym (Trött­) Trådstartaren
    Sun 5 Apr 2020 10:51
    #4

    Nä helt ärligt. Det här är inget trolleri..

    Det är jag, tjejen som skrivit detta men vinklat det från hans håll. För precis så här är det o jag undrar om jag verkligen har så fel i mitt gnällande.

  • Anonym (Trött­) Trådstartaren
    Sun 5 Apr 2020 11:04
    #8

    Självklart vill jag rädda. Jag vill inte splitta upp familjen, det är det sista jag vill. Han har barn sedan innan.. Som kommer varannan vecka, de tar han hand om utan problem. För dem ville han ju ha. Bebisen som får ytterst med uppmärksamhet ena veckan, får absolut ingenting veckan då de andra barnen är här. För ett av hans tidigare barn är såå uppmärksamhetskrävande o måste göra allt tillsammans med pappa.

    Ja jag blir jävligt bitter när det är såhär o framförallt ledsen.

  • Anonym (Trött­) Trådstartaren
    Sun 5 Apr 2020 11:10
    #10

    Och jag tänker dessutom... Om vi skulle dela på oss. Då kommer säkert bebisen va hos honom den veckan han har de andra barnen. O då kommer ju inte bebis få vara i skymundan. Är skiträdd för det. O just inställningen: ja men delar vi på oss kommr jag ju ta hand bebisen, då är jag ju så illa tvungen

Svar på tråden Orkar inte med min tjej