Inlägg från: Anonym (Hållbarhet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hållbarhet)

    Vad arbetar ni med och hur trivs ni med ert arbete?

    Jag är hållbarhetschef på ett e-handelsföretag. Trivs helt utmärkt med mitt jobb. Hållbarhet är ju extremt brett men jag jobbar framför allt med producerande leverantörer runt om i världen och med miljöfrågor. Jag har stor variation i mina arbetsuppgifter och projektleder både stora och små projekt med stor frihet.

    Jag kommer även jättebra överens med mina kollegor vilket är fantastiskt skönt. Stor skillnad mot mitt förra jobb där jag alltid kände mig utesluten. Det gör extremt mycket att ha bra människor omkring sig som man trivs med. :)

  • Anonym (Hållbarhet)
    Anonym (L) skrev 2020-04-05 22:39:44 följande:
    Låter jättespännande! Hur såg vägen dit ut? Vad har du för utbildning och vad har du för erfarenhet som tagit dig dit? 

    Jag är revisorsassistent, och kommer inte stanna kvar i längden. Arbetsuppgifterna kan vara ganska kul, men arbetsförhållandena och kulturen på jobbet är långt ifrån optimala. Har varit ekonomiassistent tidigare på ett jättemysigt företag, och kommer söka något liknande i framtiden. Som ovan person skriver så gör det stor skillnad att ha bra människor som man trivs med omkring sig! Samma med bra arbetskultur och förhållanden som passar ens övriga liv. 
    Jag är Civilekonom i grunden och har en master inom hållbarhet med fokus på just handel, inköp och produktion. Jag är specialiserad på textil & mode så jag har också läst textil på Textilhögskolan. 

    Det är väldigt spännande och varierande! Många stora utmaningar så klart, eftersom att det i princip aldrig går att vara "tillräckligt" hållbar. Det finns alltid något att förbättra. Men det är också en del av charmen. :)
Svar på tråden Vad arbetar ni med och hur trivs ni med ert arbete?