• Tue 5 May 2020 07:37
    15863 visningar
    1041 svar
    1041
    15863

    BF Januari 2021

    Hej!! Hoppar också in här på ett hörn! Har BF 11 januari efter den oklaraste menscykeln nånsin då jag verkligen inte trodde det skulle bli nåt. Körde NC för första gången som satte ut ÄL fyra dagar innan testerna visade positivt så nu vet jag inte vad som är vad :D

    Hursomhelst, jag känner typ inte av nånting än förutom mensvärkslikande känsla som jag haft i lite över en vecka, inget annat! Gör det lite svårt att identifiera sig som gravid hehe...

    Hur mår ni andra??

  • Tue 5 May 2020 07:43
    #61
    kolsyrade skrev 2020-05-04 22:03:46 följande:

    Första barnet för oss också, bf 12 januari. Hoppas verkligen också att det lugnat sig med corona tills dess. Har precis bokat inskrivningsbesök till vecka 10 (vecka 4 nu) och då får mannen inte följa med. Tänkte innan att det skulle vara lugnt men nu känns det rätt trist... Hoppas att de kan lösa så att han kan vara med på videolänk åtminstone. 

    Drömde att jag fick missfall i natt, och från att inte ha varit ett dugg orolig är jag nu väldigt orolig. Men hoppas på det bästa. Vill verkligen bara kunna glädjas och njuta. Har beställt hem en svindyr gravidkudde åtminstone, har längtat efter en sådan i flera år så det tänker jag att jag kan unna mig oavsett det blir bebis i januari eller inte!


    Tänk nu börjar det, de här nya oroskänslorna som jag antar man får dras med hela livet i samband med att man skaffar barn... :D Jag är också orolig över det (också första) men försöker tänka att det är naturligt och förbereder en på livet som förälder! Oron kommer nog bara byta skepnad allteftersom så tänker att man får fokusera på att jobba med sig själv för att kunna hantera det på bästa sätt!

    Smart med gravidkudden, vill också ha en sån oavsett så ska nog unna mig det rätt snart jag med!
  • Wed 6 May 2020 08:27
    #77
    88sandra skrev 2020-05-06 08:02:37 följande:

    Hej!

    Plusset börjar vara starkt nog för att jag ska våga hoppa in i den här tråden nu. Idag är det BIM-1 (äl +11). Beräknad födsel blir 16 januari. Det är vårt första barn, jag är 31 år och sambon 37 år.

    Det känns väldigt overkligt att jag skulle vara gravid redan, det är planerat men första försöket. Jag hade räknat med att det skulle ta några månader i alla fall. Inga symptom än har jag heller (något ömma bröst kanske, men det kan man ju ha ändå).


    Grattis!

    Jag är i samma sits, första barnet och har typ inga symptom förutom mensvärk som även det har gått ner en del nu... Känns ju konstigt att säga att man vill ha symptom men nåt behöver man ju för att fatta tänker jag :D
  • Wed 6 May 2020 12:04
    #82
    HoppasPåEnTill skrev 2020-05-06 09:41:57 följande:

    Hoppar in här. Tror i alla fall att det är positivt.


    Grattis! Ser absolut positivt ut, man ser t.o.m. att det är färgat streck på bilden :)
  • Wed 6 May 2020 19:20
    #85
    Maysan911 skrev 2020-05-06 18:45:52 följande:

    Jag var på hälsosamtal idag, fick lämna ett prov redan idag då jag har struma..

    Hoppas innerligt att detta går bra, är så otroligt glad!!

    Har bara berättat för två kompisar (och pappan såklart!) och spricker nästan, man vill ju bara skrika ut nyheten!


    Åh jag har ingen sköldkörtel och ska lämna prov imorgon men jag litade inte riktigt på läkaren som jag pratade med så ska nog dubbelkolla svaren med barnmorskan (läkaren var via vc)... sa de nåt till dig om referensvärden och så?

    Vill också berätta för nån men har nån slags spärr mot att göra det, som att jag inte ?förtjänar? att kalla mig gravid än haha :D jag är nog bara larvig egentligen
  • Wed 6 May 2020 20:04
    #87
    Maysan911 skrev 2020-05-06 19:29:30 följande:

    Nej det sa hon tyvärr inte..:/ så dubbelkolla med barnmorskan!

    Förtjänar gör du absolut! så den tanken ska du släppa direkt :)

    Jag är lite rädd för missfall men försöker tänka positivt och bara glädjas åt att man är gravid istället:D

    Ser mest fram emot att tala om för min mamma samt sambons mor! Ska bli så roligt att se deras reaktioner


    Jag får nog göra det! Ska ändå träffa min bästa kompis imorrn så lär ju inte kunna hålla tyst iaf :D

    Bra inställning, försöker också tänka så! Ska ni avslöja på nåt speciellt sätt eller berätta rakt ut? Funderar på hur man ska göra själv, iaf för föräldrarna så blir det ju en lite större grej!
  • Wed 6 May 2020 21:11
    #89
    Maysan911 skrev 2020-05-06 20:45:09 följande:

    Åh va kul!! Du får skriva hur bästis reagerade sen!

    Något kul vill man ju göra! Funderat på om man ska köpa en tshirt med avslöjande tryck och se hur länge det tar innan de lägger märke till den eller kanske en present med en napp i... Man har sett alldeles för många överraskningsvideos..!

    Har du något tips kanske?:)


    Absolut, återrapporterar imorrn!

    Jaa nåt sånt låter ju jättebra! Jag skulle vilja göra nåt i samband med mors dag för min mamma om jag kan hålla på det så länge! Men annars har jag funderat på att man skulle börja prata om att boka upp kalendern ett visst datum långt fram (BF ofc) som att man pratar om en resa eller nåt, och till slut avslöja att det är datumet som de ska bli morföräldrar... vet inte, finns så mycket alternativ :D
Svar på tråden BF Januari 2021