Inlägg från: Cykelstöld |Visa alla inlägg
  • Cykelstöld

    BF Januari 2021

    31 december: Lisa, 35 år, 7e barnet.

    1 Januari: Frisko, 28 år, 1:a barnet

    2 Januari: Jessyhs, 30 år, 2:a barnet

    3 Januari: jagärsåotålig, 29 år, 1:a barne

    5 januari: ch90, 30 år, 1:a barnet

    6 januari: snobi, 34 år, tredje barnet, 

    Staus 34år, 2:a barnet. 

    10 januari: Idorina, 30 år, 2:a barnet

    11 januari: Tildurrr, 23år, 2:a barnet

    12 januari: Kristina27, 27 år, 1:a barnet

    14 januari, LucyLoo, 31 år. 2:a barnet. Linköping

    14 januari: Utvandraren2, 36 år, 2:a barnet

    16 januari: sandra88, 31 år, 1:a barnet, Linköping

    17 januari: Blirdetenfyra, 35 år, 4:e barnet

    19 januari: tessibessi, 30 år, 1:a barnet

    20 januari: Äit, 36 år, 4:e barnet

    22 januari: Nykär15, 43 år, 4:e barnet

    26 januari: Cykelstöld, 32 år. Första barnet. Eskilstuna
  • Cykelstöld
    Mikkans skrev 2020-05-16 13:36:20 följande:
    Tack! Nu kommer det röda blodet också så gissar tyvärr på tidigt missfall. :(
    Beklagar verkligen :(
  • Cykelstöld
    EmmaSx skrev 2020-05-16 20:23:28 följande:

    Äntligen fick även jag ett pluss idag! Väntat och väntat och försökt i så många månader utan minsta lilla plus.

    Men idag!

    Har BF 22/1 och hoppas nu att allt ser bra ut framöver.

    Är första graviditeten och är idag i v4+0.

    Symptom : molvärk samt spänner i brösten nått enormt.

    Hur mår ni andra?


    Stort grattis! Är min första också, himla spännande och hoppas innerligt att det håller i sig.

    Jag har molvärk, känns som att mensen ska komma när som helst liksom. Annars ingenting tror jag. Brösten känns lite fylligare/tyngre och igår kväll var jag ovanligt trött på kvällen. Somnade på soffan tidigt på kvällen. Är på vecka 3+4.
  • Cykelstöld

    Jag testade ju positivt igår, och gårdagen var mest overklig och det sjönk aldrig riktigt in helt tror jag.

    Idag, efter ytterligare ett till tydligt positivt test (starkare än igår också) så har det nog gått in mer, och medan jag och mannen är jätteglada så har jag mycket oro. Innan gårdagen så var oron att vi aldrig skulle plussa, nu är tankarna konstanta på missfall istället. Jag har mycket flytningar varje dag och jag kollar varje gång om det är en blödning. Jag gissar att jag inte är ensam om denna oro? Ångesthjärnan spökar.

  • Cykelstöld
    Bebis2021 skrev 2020-05-21 16:16:07 följande:

    Jag ska enligt uträkning vara i v 4+3 men har inga symtom alls, haft lite molvärk/ilningar som kommer å går samt extremt trött vilket ja alltid blir under tidig graviditet, å minns jag rätt sen mina tidigare graviditeter brukar jag börja må illa kring vecka 6-7 nån gång. Men blir ändå som lite orolig och mer att jag nästan längtar efter illamående osv för att ha lite mer "säkra" symtom, jobbigt att tiden går så sakta vill helst bara spola fram förbi största missfallsrisken, aldrig förr varit orolig men nu är de väl pga sent MA som man inser att de inte alltid går bra, så då oroar jag mig mer nu känner jag någon annan i samma vecka med lite symtom?


    Jag är 4+2 idag, har extremt lite symtom tycker jag också. Ibland värker det lite i livmodern och där omkring, men varit väldigt lite värk om någon alls de senaste dagarna. Vissa dagar är jag nog lite extra trött. Det enda ihållande jag har är väldigt uppblåst mage, men det är så lätt att förklara bort för en själv som något annat. Jag känner mig helt som vanligt, inte alls gravid. Hade jag inte testat 3 ggr redan så skulle jag säkert tro att jag drömt alltihop, haha. Så jag förstår dig absolut, det kommer nog för oss båda snart!
  • Cykelstöld

    Jag gjorde ett privat ultraljud här om dagen, fick se en liten böna med pickande hjärta <3 Hen var 6+6, så mitt datum blir flyttat bak några dagar till 30 jan.

  • Cykelstöld
    Nykär15 skrev 2020-06-15 07:24:33 följande:

    Hos oss är det standard med ul först, om fostret inte skulle leva så behöver man isf inte betala testet. Så jag hade inte velat gå någonstans utan att få det bekräftat först.Hur många dagar flyttades du? Vilken dag var du på? Jag blev flyttad en vecka, så har precis ?gjort om? den veckan nu. Lite segt, så blir skönt se ny vecka i appen i morgon!


    2 dagar bakåt, så inte så farligt. Hjärtat slog ju, det är huvudsaken :)
  • Cykelstöld

    Jag hade också en liten diff, men samma oro som du då jag inte haft något direkt illamående och ganska sparsamt med andra symptom också, enligt mig själv. Jag var extremt orolig och gick då på privat vul jag med. Men allt såg bra ut för mig också! Vissa har ju helt enkelt inte illamående, och vi kan nog vara i den kategorin skulle jag tro!

  • Cykelstöld
    Bebis2021 skrev 2020-06-17 12:02:49 följande:

    Okej menar du att du flyttades till senare bf eller?

    Ja de är ju så, man borde väl vara glad för det men ja de är typiskt att alltid är de något :) men försöker glädja mig nu å tänka på statistiken gällande när man sett ett packande hjärta osv.. dock såg vi pixkande hjärta i vwcka 12 förra grav som slutade i MA vecka 16 så därav har jag svårt att känna mig lugn nu...


    Ja precis, 2 dagar senare bf enligt senaste mens, men 4 dagar senare enligt ägglossningen som jag räknade ut det. Men oavsett vad så pickade det lilla hjärtat så för min egen sinnesro så måste jag tänka positivt. Det är så lätt att man fastnar i onda spiraler.

    Jag förstår din oro, men oddsen är på vår sida. Det är många, många, många gånger fler troligt att vi har en bebis i början på nästa år i detta skede än motsatsen <3
  • Cykelstöld
    Nykär15 skrev 2020-06-25 20:11:40 följande:

    Ja absolut!

    Igår och idag hade jag rosa flytningar och tänker direkt att det är kört...har varit så nere idag, samtidigt som man försöker jobba o vara normal :(

    Tar Lutinus och vet inte om det har stört slemhinnorna eller om det håller på att gå åt helvete...tänkte först be om en koll (jobbar på gyn) men kände sen att jag inte vågar, att jag inte vill ta ett ev dåligt besked själv. Så sticker huvudet i sanden och ser vad som händer istället och annars får vi se tillsammans på torsdag på ul, men då har jag min klippa med mig <3 och kan åka hem efter.

    Lutinus kan ju fördröja ett ev missfall eftersom det hjälper till att hålla kvar en graviditet. Men, känner jag likaväl kan vänta en vecka o se utvecklingen och sen ul.

    Hatar denna oro och ovisshet :/


    Åh nej, håller verkligen tummarna för dig!!
Svar på tråden BF Januari 2021