Inlägg från: Emma1b |Visa alla inlägg
  • Emma1b

    Någon mer som precis plussat

    Hej! Jag är 40 och plussade för en vecka sen, också en sladdis, men denna på egen hand. Hase dock ett ma i november så vågar verkligen inte tro på detta än.

  • Emma1b

    Jag kommer betala själv för nipt, kub är ju bara en sannolikhet ingen absolut sanning, så jag vågar inte lita på det. Bor i Uppsala men har bokat på vasamamman i sthlm bara för att de är så snabba. 

    Om man nu kommer så långt, förra blev ju ma som upptäcktes på vul v 8.

    Vilken lyx att ha tillgång till ultraljud! Men kan tänka mug att det är jobbigt med allt du sett. När jag läst en kurs i embryotoxikologi kändes det som ett under varje gång ett friskt barn föddes...

  • Emma1b

    Jag skulle svbryta vid alla trisomier, downs är ofta sammankopplat med flera missbildningar, ofta på hjärtat. Om det skulle visa avvikelse på könskromosomer tror jag dock inte jag avbryter, de verkar kunna leva normala liv. Men orkar inte ens tänka på att det kan vara fel på nipttestet. På vasamamman får man ta om det gratis om det var för lite fetalt dna första gången.

    Flip12, om du prkar berätta, hur fick ni reda på avvikelsen, ringde de? Det måste varit en chock! Hoppas så attden där inne nu växer till sig och har hjärtaktivitet nästa vecka!

  • Emma1b

    Flip12 har du haft ditt uppföljande VUL? Håller verkligen tummarna att den växt till sig och fått hjärtaktivitet! När mitt MA upptäcktes diffade två veckor, så då var det verkligen kört, men mindre än en vecka, då skulle jag ha hopp!

    Minns inte om jag skrivit i den här tråden om mitt vul i tisdags, men den här gången gick det bra! Storleken diffade bara en dag och hjärtat pumpade så tydligt så tom jag såg det. Så fantastiakt! Har dok uppföljning på ivfkliniken med vul där nästa fredag 18 feb, så oroar mig fortfarande att dte ska ha slutat slå tills dess...

  • Emma1b

    Underbart Flip12!! Jag trodde också det skulle ordna sig.
    Jag kräks inte men mår så fruktansvärt illa, kan knappt ta mig ur soffan (jobbar hemma tack och lov). Har lergigan comp men tycker inte jag märker någon skillnad! Ringde vc igår och fick telefo läkartid om en vecka!!! Det skulle ta en läkare 5 min, det är inte klokt att jag ska behöva må så här en vecka till när det finnns alternativ!!

  • Emma1b

    Åh vad tråkigt Kaiza, vet precis hurdet känns. Min förra geav var ett MA, upptäcktes på vul v 8. Och idag hade jag min slutkoll med vul v 8 på kliniken, men idag gick det bra. Foster, hjärtslag gulesäck och fostervatten. Så underbart! Men kämpar med ett helt vidrigt graviditetsillamående....

  • Emma1b

    Underbart Justlikehoney! Jag har nipt nokat 8 mars. Flip12, hur många dagar tog det för er attfå svar från vasamamman sist? All dennaväntan som gravid, inte lätt när man i grunden är sjukt otålig, :)

    Bokade in ett vul 2 mars för att se att hjärtat fortfarande slår och att det växer som det ska. Har man en gång gått dåligt besked på vul är det ju som ett trauma varje gång man sätter sig i gynstolen...

  • Emma1b

    Vul gock jättebra  hjärtat slog och den hade växt ikapp 3 dagar sen sist! Och när läkaren såg attden rörde sig blev hon alldeles rörd själv.

    Och idagvar jag och lämnade nipt på vasamamman. Så homla underbar bm, som kallase mig UNG! ÄR 40 så känner mig allt annat än ung,men hon sa att på vasamamman är de flrsta förstföderskor över 43! Så nu blir det olidligväntan tills svaret, som skulle komma på fredag eller måndag. Hoppas såpå fredag, annars blir helgen jobbig....

    Och idag har illamåendet varit hemskt, kräkts två gånger... 

  • Emma1b

    Jag fick svar idag, inga avvikelser!! Och det blir en liten flicka,precis som jag hoppades. Min glädje vet onga gränser,!! Jagvar så orolig  att det skulle vara någoy fel...sån fantastiskt lättnad!

  • Emma1b

    Här går det bra! Illamående gar äntligen släppt och förra veckan hade jag RUL där allt såg bra ut, utom att hon inte ville visa upp sitt hjärta. Därför fick jag komma tillbaka idag, och nu kunde bm se hjärtat tydligt och även det såg bra ut. Jag har även börjat känna lite småsparkar, så då känner jag mig mer gravid på riktigt.

Svar på tråden Någon mer som precis plussat