• Anonym (suck)

    Svärmor kommer få oss att göra slut

    Så länge pappan vägrar klippa navelsträngen och säga ifrån så kommer ingenting att hända. Om du inte drar det extremt och anmäler för inbrott och stalking kanske.

  • Anonym (suck)
    Anonym (Jobbigsvärmor) skrev 2020-04-29 08:52:17 följande:
    Har också sagt detta om navelsträng, men sambon säger att det inte handlar om det utan det är hennes personlighet, och det har han delvis rätt i.

    Hon behandlar även sin man som ett barn/som någon mindre vetande och han får inte göra något som han vill. Han gillar exempelvis att laga mat och är bättre än henne på detta, ändå ska hon stå och övervaka, kommentera hur tunt han skivar potatisen eller hur mycket lök han har i.

    Jag har också märkt att hon beter sig såhär respektlöst även mot främlingar, hon lyckas liksom ALLTID kränka folk.

    Sambon gillar min familj väldigt mycket och dom står varandra väldigt nära, så hans mamma får absolut inte träffa min familj för honom eftersom han inte vill att hon ska kränka dom eller vara elak. Vilket han har rätt i, det hade hon till 100% gjort, men dom hade ju kunnat ta det.

    I tonåren sa sambon till väldigt mycket och på ett väldigt hårt sätt, hon fick i samma veva problem med spriten i några år och sambon har tagit på sig skulden för detta, därför är han så rädd för att säga ifrån. Har försökt förklara för honom att det fanns 100 olika anledningar till detta och att det inte var hans fel, men det är därför han säger att hon är så känslig och har så svårt för att säga ifrån.
    Men då har ni ju gjort valet. Status quo.
Svar på tråden Svärmor kommer få oss att göra slut