• acge

    Bim juni 2020

    Hoppar också in i tråden :) Jag och min sambo har nu bestämt oss för att skaffa barn! 

    Har beräknad BIM (tror jag) 4/6 enl. app. Fick ett tidigt missfall (v4+5) i början av maj. Började redan efter att jag slutat blöda ta ÄL-test för att hålla lite koll. Ingen erfarenhet om hur fort kroppen plockar upp cykeln igen efter MF. 


    Hursomhelst har jag haft ägglossningssymtom (karaktäristiska flytningar, ökad sexlust m.m) i två dagar nu. Men ÄL-testet fortsätter att vara negativt. Någon som vet hur länge man har symtom innan det faktiskt syns på stickan? 

  • acge
    Jamiee skrev 2020-05-21 22:06:34 följande:
    Hej!

    Har samma som dig. Fick tidigt missfall i början av maj (V5-6) och blödde 5-6 dagar så räknar det som en mens. Har testat med äl tester men väldigt olika resultat. Ibland stegrar det (inte fullt utslag) och sedan går det ner igen och så upp igen.

    Har också haft äl känningar för några dagar sedan och då också en stegring.

    Sjukt oklart haha. Vi försöker få till det varannan eller var tredje dag sedan missfallet så man kanske lyckas pricka in något =)

    Ja, mina går också lite upp och ned (med typ 0,1). Använder appen Premom (tror jag den heter) för att analysera testerna.


    Fortsätter att ha lite symtom som för ägglossning, dock viss minskning, samt fortsätter ligga varannan dag. Håller tummarna för oss båda att ÄL kickat igång igen trots att ÄL-tester inte gett något definitivt svar. :)

  • acge
    Frassex skrev 2020-05-24 07:36:18 följande:

    Har ju haft svaga pluss hela denna cykel sen missfallet och trots detta haft super tidig ägglossning (jag trodde ju den skulle bli sen för att hcg skulle gå ur kroppen först). Utgår jag från äl smärta är jag på äl +9 idag och beräknar att mensen kommer på tisdag om inte redan imorgon. Igår tyckte jag att testet hade ökat i styrka och fick upp hopp om att det kanske tagit sig igen men idag en aning svagare igen. Känns kört. Har denna cykeln smörjt med progesteronkräm sen cd 15 då den kom hem för att försöka förlänga min lutealfas, ska bli intressant och se om den hjälper och funderar på när jag ska sluta med den isåfall...?


    Håller tummarna för dig att det blir starkare om någon dag eller två då. Det är ju fortfarande tidigt och så kan olika svar från tillfälle till tillfälle bero på flertal saker, ex utspädning av urin. Har du känt några graviditetsymtom?
  • acge

    Ganska många i denna tråden nu :D Kanske ska skapa en lista med BIM för Juni att lägga till i? Börjar ju närma sig Juni nu ^^

    Min BIM är 6/6, 28 år. Första barnet.

  • acge

    BIM JUNI 2020: 

    Acge 6/6, 28 år. Första barnet
    Olivträdet 6/6, 25 år. Första barnet

    Fyll på med ovanstående info alla framtida mammor! 

  • acge
    Majja92 skrev 2020-05-25 18:55:07 följande:

    Majja92 28/5, 28 år. Första barnet

    Acge 6/6, 28 år. Första barnet

    Olivträdet 6/6, 25 år. Första barnet

    Fick tidigare ägglossning än väntat, men jag är gärna kvar här ändå :) Har idag fått två svaga plus så hoppas innerligt att det är starkare imorgon och det är ett litet pyre där inne <3


    Håller verkligen tummarna för dig!
  • acge
    Frassex skrev 2020-05-26 06:36:41 följande:
    Ja det var det jag tänkte, känns som att många inte får fullt utslag på stickor! Tycker nästan det ser starkast ut den 18/5 men kan ju som du säger även varit där senare den 20/5. Hoppas ett guldägg har släppt och att det fäster! :) du får uppdatera, jag håller tummarna stenhårt!

    Nu tror jag faktiskt på att det är en ny graviditet! Tog ett cb idag och jämförde med cb när missfallet startade. Och jag vet att efter blödningen fick jag ännu svagare pluss med cb. Fattar inte hur det kunde ta sig igen mtp hcg rester och kort cykel men supertacksam. Kan inte riktigt glädjas än dock, efter alla våra missfall och sena avbrytanden så ropar jag inte hej än. Så nu bara hålla tummarna att den nya bönan vill stanna och är frisk! :)
    Massa grattis! Håller tummarna för dig att det går hela vägen denna gång!
  • acge
    Jenzia skrev 2020-05-30 15:33:48 följande:

    Alltså ladies! Vad tror vi om det beryktade ?sticket? när ägget fäster? Jag som aldrig fått några symptom tidigare, och aldrig varit gravid, fick precis ett nålstick lite ovanför höger ljumske, typ där jag tror att min äggstock ägg egentligen, och nu värker det lite! Är på ÄL+6 eller +7.

    Kanske är för att jag är så rackans hoppfull denna månaden


    Jag befinner mig också på ÄL+6 idag och har känt på exakt samma sätt. Så vi kan ju hoppas att det är infästningen och inte bara att vi är lyhörda för minsta lilla just nu ^^.
  • acge
    Jenzia skrev 2020-05-30 20:14:30 följande:
    Åhhh spännande att någon upplevt samma sak och samma tidpunkt i cykeln! När har du BIM? Jag har 7/6 eller eventuellt 8/6. Ser fram att höra hur de går!
    Har 7/6 med största sannolikhet :D Fick till det bra med myset kring ÄL denna gång. Håller verkligen tummarna att både du och jag kan leverera positiva test runt den 7/6!
Svar på tråden Bim juni 2020