• Majja92

    Bim juni 2020

    Så kom tant röd idag, nu går vi all in för att det ska bli ett pluss i juni! <3 Försök nr 26.

    Bim 1/6

  • Svar på tråden Bim juni 2020
  • Vemvetintejag

    Halloj!

    Hoppar in här från maj-tråden. Får min mens när som helst idag så bim borde bli 16 juni för mig!

    Blir andra försöket med första barnet. Känns svinjobbigt för har absolut noll tålamod, men ska inte gnälla finns ju de som försökt bra mycket längre än jag. Men hade en riktigt dålig dag igår med blankt test och lite gråt!

  • Frassex

    Någon som har erfarenhet av äl blödning? Allt känns så märkligt just nu. Fick en blödning igårkväll, väldigt väldigt liten, kom bara i trosan. Enligt tempen var äl i torsdags men fick extrema äl smärtor på fred kväll och sen blödningen lörd kväll. Kan en äl blödning komma så dagen efter? Eller är det alltid samma dag?

  • Lizzie09

    Hej, hoppar gärna in här! :)

    Är på första försöket med andra barnet. Första barnet tog nästan två och och två inseminationer innan vi lyckades, så vi håller tummarna att det går fortare denna gång :) Tog ut spiralen 6/5 och hade ägglossning nu i veckan, dock lite osäker på vilken dag exakt eftersom den blev lite förskjuten pga spiraluttaget, men eventuellt i onsdags. Hade ordentlig molvärk i livmodern och ljumskarna igår och värk i ländryggen idag. Får hoppas att det kanske kan vara positiv värk :) Bim borde bli någonstans runt månadsskiftet.

  • Magda11

    Jag hoppar gärna in här!

    Jag och min sambo försöker bli gravida med vårat första barn. Har BIM någon gång mellan 1-3 juni.

    Idag tog jag ÄL-test som visade början på stegring. När jag en timma senare kollade samma test hade det blivit väldigt mycket starkare. Vet att man inte ska gå efter resultat efter avläsningstiden, men jag har aldrig varit med om att tester blivit starkare efter... Vilket av resultaten hade ni gått efter?

    Jag vill verkligen inte peaka idag och få ÄL imorgon för min sambo kommer inte hem förrän måndag kväll eller tisdag kväll, så hoppas på att det första är det jag ska räkna :(

  • Onegemensamtbarn

    Hej.

    Någon som är pigg på att vara med i en FB grupp istället o följas åt till vårat plus o älskade bebisar så skriv ett meddelande till mig ??

    Är en tjej som startat den och än så länge är vi tre stycken,hade varit kul o vara lite fler som kanske vill följas åt och stötta varandra och tipsa osv

  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-16 17:44:29 följande:

    Spännande att följa utvecklingen! Om det var äl nu eller om du får nån ökning nästa vecka.

    Tänkte säga att jag tog ett gravtest till idag mest för skojs skull, ville se om jag fortfarande har hcg och det har jag, übersvagt men ändå. Så verkar ju gå att ägglossa trots hcg!


    Har nog fått ordning nu först på äl tror jag.

    Följer man kalender och räknar missfallet som en mens så ska jag ha äl på onsdag.

    Och såhär ser stickorna ut nu. Ökar ju sakta nu om man ser på senaste dagarna längst ner :)

  • H0nd3ndär
    Jamiee skrev 2020-05-18 19:03:05 följande:

    Har nog fått ordning nu först på äl tror jag.

    Följer man kalender och räknar missfallet som en mens så ska jag ha äl på onsdag.

    Och såhär ser stickorna ut nu. Ökar ju sakta nu om man ser på senaste dagarna längst ner :)


    Är det olika tester kan det vara lurigt. Så behöver inte betyda att det ökar. Gravidkollens tester ger exvis alltid svagare hos mig än exvis babyplans. Tyvärr.
  • sbina86

    Jag hoppar in här jag med ????

    Var hos bm å drog ut min spiral idag. Har 2 barn sen tidigare som är födda -11 & -12 med mitt ex och nu har jag en ny kille sen ca 1 år som ej har barn.

    Jag har köpt ägglossningstester samt graviditetstester. Det har jag aldrig kört med förut för ingen utav mina barn var planerade ????

    Om appen visar rätt har jag bim 23 juni så ska bli intressant om det blir något plus i juni ????

Svar på tråden Bim juni 2020