• angel-1990

    Bim maj & juni 2020 ??

    Hej allihopa och välkomna hit

    Jag och sambon är nu inne på 4e försöket till vårt andra barn. Jag har äl om två dagar, alltså den 9/5 och bim den 20/5.

    Bim lista

    Angel90: 20/5

  • Svar på tråden Bim maj & juni 2020 ??
  • Bellsz

    BIM -4 idag. Jag vet inte men det känns så annorlunda jämfört med andra månaderna. Drömmer extremt konstiga drömmar. Molvärk i magen sedan några dagar tillbaka (brukar bara få det dagen innan mens). Ländrygssmärta, sura uppstötningar sedan 2 dagar samt illamående. Började även gråta häromdagen för var såååå sugen på rösti (har ätit det typ 1 gång innan så förstår inte varför just rösti??). Min sambo fick snällt traska iväg till affären haha.

    Förhoppningsvis är det något denna månad men är så rädd för att hjärnan spelar mig spratt...

  • Tildasafira

    Hej allesammans!

    Hoppar gärna in här om jag får!

    Skulle enligt app ha äl den 9/5 men den 7/5 fick jag blodblandat äl-sekret. Aldrig haft så innan, är det nån här som har erfarenhet av det? Påverkar det ägglossningen på något vis? Blir sååå osäker då jag aaldrig haft varken det eller spottings förut.

    Vi är inne på 4 försöket, första barnet. Har varit gravid förut som tyvärr slutade i ett missfall i v. 11. Men det var några år sen..

    Trots att den graviditeten var oplanerad och upptäcktes så sent som i v. 9 så blev man ju helt förkrossad. <3

    Bim 22/5 om äl nu skedde i samband med den konstiga blodblandade äl-sekreten... Eller kan det vara så att äl skedde, två dagar efter detta? Tempar inte då jag har tendens till att gå bananas i min längtan efter att bli gravid haha!

  • Tildasafira
    Bellsz skrev 2020-05-11 09:44:14 följande:

    Tog ett tidigt test idag, vad tror ni? Som sagt, BIM - 4


    Positivt gissar jag på!! :D
  • angel-1990
    Bellsz skrev 2020-05-11 09:44:14 följande:

    Tog ett tidigt test idag, vad tror ni? Som sagt, BIM - 4


    Ser lovande ut :)
  • Lizzie09

    Hej!

    Hoppar gärna in här :) Det är dags för första försöket för barn nr 2! Spiralen rök för en vecka sedan och ÄL borde ske imorgon om min cykel fortfarande är i fas efter uttaget. Första barnet tog nästan två år och två inseminationer innan det lyckades, så vi hoppas på att det går lite snabbare denna gång :) bim borde bli runt 27e maj

  • nellys

    Åh vad kul att följas åt! Vi har precis gjort första försöket och har BIM 19/5! Har inga barn sedan tidigare så känns lite läskigt men roligt, har dock fått för mig att det kommer ta jättelång tid och inte riktigt fattat att vi börjat på riktigt. Kanske slår en när/om mensen dyker upp och då lär man väl deppa ihop ???? hur tidigt kan man förresten testa? Har köpt ett gäng "basic" test från RFSU om det gör någon skillnad ????

  • Strangeness

    Hej!
    Tänker jag hoppar in här också :)

    Har ÄL just nu. BIM är 25 maj ungefär.
    Min och min sambos första försök tillsammans. Han har ett barn sedan tidigare. 

    Har oregelbunden mens så får se hur det går. Tog bort min p-stav 30 januari i år. 

    Hoppas att alla får plus denna månad ^^
    Kul att följas åt här med er då vi försöker hålla det hemligt här hemma tills det är riktigt säkert att det blir något. Har en del som kan ifrågasätta varför så undviker gärna det.

    Tänker jag rätt nu?
    Har ÄL just nu, tog positivt test igår och då bör jag ju ha ÄL idag, stickan var svagare idag. Alltså bör jag vi ha sex idag och imon? Har även haft sex för 3 dagar sen. Då har vi maxat chansen?
    Det jag inte blir klok på är att det står att man är mest fertil 2 dagar och det är då stickan är positiv.. så då blir det en massa ligg flera dagar i rad? (typ innan äl och på äl) Eller räcker den planering jag och min sambo har?

    Detta blir andra riktiga försöket (då jag ej testat med stickor innan).

Svar på tråden Bim maj & juni 2020 ??