Inlägg från: Anonym (Livia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Livia)

    Finns det en chans för oss?

    Men alltså, släpp honom bara. Låt honom komma över dig ordentligt och gå vidare. Han förtjänar det efter vad du utsatte honom för. Du måste förstå att du fuckade upp rejält och att nu får du ta konsekvenserna för det. Det kommer aldrig bli för förut mellan er igen. Du förstörde ju det. Tror det enda du kan få av att försöka få ihop det igen är en massa drama. Vill du verkligen att din dotter ska behöva gå miste om honom igen när han kommer fram till att han faktiskt inte kan lita på dig till 100% igen? Eller när du hittar en ny charmig kollega? Det är kört. Släpp och gå vidare. 

  • Anonym (Livia)
    Anonym (Ex :() skrev 2020-05-07 23:33:04 följande:
    Jag förstörde det. Men jag vill laga det, för både min och min dotters skull. Jag kan lova att jag inte hittar en charmig kollega eller sabbar mitt liv så igen. Vill inte ha någon annan än honom.
    Anonym (E) skrev 2020-05-07 23:17:37 följande:

    Du låter jävligt manipulerande. Han vill uppenbarligen inte ha dig tillbaka även om han är svag för dig. Han svarar inte ens på dina meddelanden.


     


    (also new week, new storyline?)





    Jaha? So what? Har du tänkt snäppet längre här och funderat på vad som är bäst för honom istället för att bara var ego och tänka på vad du vill? Inte bara svek du honom genom att vara otrogen, nu har du börjat trakassera och manipulera honom för att försöka guilt trippa honom till att bli ihop med dig igen? Har du inget samvete alls..? Du har sabbat dina chanser med honom. Ge tusan i att spamma hans telefon med meddelanden från dig. Om han vill försöka igen, låt det åtminstone komma från honom. Låt honom kontakta dig. Gör han inte det kan du vara säker på att han helt enkelt inte vill ha med dig att göra, och du borde respektera det. 
  • Anonym (Livia)
    Anonym (Ex :() skrev 2020-05-08 00:06:18 följande:
    Är det manipulativt att kämpa så hårt jag bara kan för den jag vill ha? Är det manipulativt att kämpa för den inte bara jag, utan även min dotter älskar?

    Om det är det så är jag väl manipulativ då. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag bara gav upp.
    Anonym (Anonym) skrev 2020-05-07 23:53:44 följande:
    Då tror jag du kan glömma honom. Även om ni skulle komma ihop skulle han aldrig kunna lita på dig igen om jag läser hans reaktion rätt. Och varför skulle han. Du har ju visat vad du går för.


    Du ser ärligt talat inte allt det manipulativa du har gjort här? Bara att du t.ex. använde din dotter var ju otroligt manipulativt. Kom igen.
  • Anonym (Livia)
    Anonym (Ex :() skrev 2020-05-08 00:09:56 följande:
    Om det blir vi igen så skulle jag göra vad som helst för att försöka vara den bästa för honom. Jag har ett samvete, ett väldigt dåligt sådant.
    Och menar du faktiskt det kan du börja redan nu. Sluta trakassera honom och låt honom istället kontakta dig om han är intresserad. 
  • Anonym (Livia)
    Anonym (Ex :() skrev 2020-05-08 07:34:09 följande:

    Jag tror inte han kommer ta bollen. Bara låta den ligga på marken på sin planhalva och sakna den men inte plocka upp den. Då måste jag fortsätta serva bollar tills han också börjar spela. Fortsatte på din analogi där.

    Jag känner inte att jag bara kan låta honom vara, för då händer ingenting. Så bollen är hos mig annars finns den inte det känner jag starkt.


    Och tar han inte upp den måste du respektera det. Han måste ju VILJA gå tillbaka till dig, du kan inte tvinga honom.

    Sluta kontakta honom och låt honom få lite space nu. Du tjänar verkligen ingenting på att skicka tusentals meddelanden eller försöka tjata dig till att få träffas. Du måste ta ansvar och konsekvenserna av ditt misstag. Tror att snarare kommer få kontaktförbud än en pojkvän om du fortsätter som du har gjort hittills.
Svar på tråden Finns det en chans för oss?