• Gameof­throne­s
  Tor 14 maj 2020 15:44
  826 visningar
  52 svar
  52
  826

  Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?

  Det där är nog bullshit, tror att det är ganska hyfsat lika. Kvinnor kan nog komma hem svettiga efter sin joggning byta om och bara vara, lika mkt som en man. 

  Min man duschar mer än vanligt, träningar, före och efter jobbet, (varje dag)

  Jag duschar på kvällarna, går upp tar en snabbtvätt under armarna ansikte på morgonen. 

 • Gameof­throne­s
  Tor 14 maj 2020 16:18
  #9
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 15:48:12 följande:
  Du kan inte jämföra med dig själv och tro att alla kvinnor är som dig. Eller att alla män är som din man som verkar vara väldigt noggrann med att duscha.
  Har jag skrivit en jämförelse jag tog som exempel, Fan läs, gnäll inte. Är du en person som inte gillar män? eller ? du skattar åt # 4 Du vet väl att det finns bra män där ute, du har nog träffat fel person. Kvinnor kan dem också inte fixa sin hygien.
 • Gameof­throne­s
  Tor 14 maj 2020 16:45
  #11
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 16:30:36 följande:
  Du behöver inte anta att jag ogillar män när jag inte gör det. Jag äcklas av bakterier och virus oavsett vem det än sitter på!

  Och du dina enda exempel är på bara du och din man. Istället för att nämna flera olika kvinnors och mäns vanor. Vad är det som jag ska tro då när du bara nämner er två och ingen annan människa överhuvudtaget?

  Vet du bättre än trovärdiga studier med riktiga forskare. Som dessutom har observerat med sina egna ögon att väldigt få män tvättar sina händer efter toabesök?Ja
  Ja,  du har bacillskräck du gör rent hemma med klorin? Det betyder att du inte mår bra, ?

  För jag kan inte jämföra med ngn annan för jag vet inte hur andra har det hemma eller gör. Dem som jag känner. För i mina ögon sköter man sin hygien, i normala omständigheter. Förutsätter att det är så. 

  Vet du forskare kan ha fel, jag tror inte på experter förrän det är verkligen så rätt med bevis osv. 
 • Gameof­throne­s
  Tor 14 maj 2020 19:10
  #18
  KunskapÄrALLT skrev 2020-05-14 17:49:18 följande:
  Du verkar trångsynt individ och som bara gillar hitta på en massa. Jag har aldrig någonsin i mitt liv köpt klorin. För mig räcker det med miljövänlig såpa! Varför påstår du saker om du nu inte vet hur andra har det? Haha förstår du inte hur mycket du motsäger dig själv när du först påstår att du vet men senare erkänner att du inte vet?

  Varför håller du inte bara tyst istället och gömmer din enorma okunskap. Vilken jädrans konstig person du är! Dessutom borde du tvätta din äckliga kropp på morgonen istället för att gå till jobbet (om du nu har haft sex under natten. Och försök inte ens påstå att du och din man inte har sex de 5 nätterna i arbetsveckan.) I så fall har ni världens tråkigaste och mest döda sexliv!

  Usch, det är skit äckligt att gå till jobbet på morgon utan att ha duschat efter sexet natten innan. Du har en mycket underlig hygien och även otroligt inskränkta idéer. Sätt på dig foliehatten när du tror du vet mer än utbildade människor. Och du tror att du på något vis är smartare än alla forskare. Om du nu arbetar eller har någon slags akademisk utbildning borde du veta att varje person är bäst på sitt område. Och så länge du inte också är en forskare? Så är de mycket bättre än dig på allt som har med forskning att göra!

  Fy, onödigt av mig att slösa mina ord på såna som dig. Ta och duscha istället för att slänga ur dig ignoranta kommentarer här! Du är inte ett dugg värd min tid och därför tänker jag ignorera dig från och med nu. Lycka till med att prata med dig själv och din spermiefyllda kropp!
  Opps klev jag på öm tå? Vet du en sak var för tar du upp sex? Är det ngt som du saknar? Det gör inte jag iaf. Du förstår inte sarkasmen det jag skriver till dig. Du tar åt dig. Trångsynt är jag inte är mer bildad mer än vad du tror. 

  Hur vet du att jag inte duschar när man har haft sex mrd min karl? so what? Jag kanske vill ha hans underbara spermielukt och svett på mig. Det är bara jag som känner det iaf.
  Du drar upp sex mitt i detta jag har väl inte nämnt det? Så sluta dra in sex i detta. Det är du som är omogen. Verkligen.

  Du mår verkligen inte bra, men du läser andra trådar och har sett , kul! Men detta är inte en sextråd. Svarar inte dig mer.
 • Gameof­throne­s
  Fre 15 maj 2020 09:34
  #31
  Tow2Mater skrev 2020-05-15 01:49:59 följande:

  I andra trådar har man ju läst hur många kvinnor bara skoljer av underliv med vatten, och lika med håret som tvättas (med typ kokosolja) en gång i månaden.....


  Japp, vi har känsligt organ det räcker med ljummet vatten kokosolja är valfritt. =)
 • Gameof­throne­s
  Mån 25 maj 2020 09:10
  #45
  Anonym (Orvar) skrev 2020-05-15 17:34:56 följande:

  Man kan ju faktiskt också ifrågasätta undersökningen genom att vända på det. Är det så att kvinnor överdriver hygienen och att män håller en mer sund och normal nivå.


  Håller med. 
 • Gameof­throne­s
  Mån 25 maj 2020 09:30
  #47
  Anonym (Me a man?) skrev 2020-05-25 09:17:46 följande:
  Håller med. Jag är kvinna och tvättar mig i så fall som en man. Jag skulle snarare säga att skrubba in hela kroppen med tvål är helgalet. Välkommen svamp och eksem liksom!
  Haha, roligt, gör typ likadant!

  (Kvinna)
 • Gameof­throne­s
  Mån 25 maj 2020 09:33
  #48

  Officiella platser är jag noggrann, typ som badhus. 
  Hemma är det annorlunda, duschar snabbt. 

Svar på tråden Vad beror på att fler män än kvinnor slarvar med sin hygien?
Logga in
Bli medlem