Inlägg från: neverpreggo |Visa alla inlägg
  • neverpreggo

    Ge dyr present gemensamt, hur lägger man upp det??

    1000-2000?! Nej, oförskämt och orealistiskt att förvänta sig att folk skulle bidra den summan. Man önskar bidrag till saken. Så får barnet spara ihop till vad denna vill ha. Eventuellt att ni lånar ut det som fattas och att det dras av barnets vecko/månadspeng.

  • neverpreggo
    Anonym (undrar) skrev 2020-05-15 16:19:26 följande:
    12 år är väl jämnt? Sista året innan han blir tonåring? (Fast det beror ju på hur man definerar ordet tonåring - men det är ju en helt annan tråd som behandlar den saken lol)
    Menar du att du aldrig lärt dig vad en jämn födelsedag är? 12 är ingen viktig födelsedag. Kanske för dig men det är inte en allmän uppfattning.
    Anonym (undrar) skrev 2020-05-15 16:22:34 följande:
    Visst, jag är inte döv, jag hör vad ni säger. Men det ändrar inte det faktum att jag känner mig ganska avigt inställd till de som inte vill bidra! Och tacksam mot de som reagerat på emr moget sätt på vår förfrågan. Blandat med ledsamhet ifall vår son inte kan få det enda han vill ha här i världen, pga snåla släktingar.

    Och jo, hade vi haft ekonomin så hade vi såklart köpt mobilen själva. Men som ni säkert vet är det inte så lätt just nu. Hjälper det om jag påpekar att en i vårt hushåll är permitterad??

    ush vad hård ton alla har här på FL, det är inte klokt... fatta att vi ville göra ett BARN glad, inget annat!


    Problemet ligger hos dig. Jag vet inte vad om det är extra stress med Coronan eller något annat men att känna sig avigt inställd till de som inte bidrar är inte okej.


    Det är inte heller okej att lära en 12åring att man alltid får vad man vill ha. Vanligt att få bidrag och sedan spara till resten.

Svar på tråden Ge dyr present gemensamt, hur lägger man upp det??