Forum Övrigt - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Trädgård

  Lör 16 maj 09:10 Läst 0 gånger Totalt 2 svar
  Lör 16 maj 09:10

  Hej! Jag har startat en blogg där jag kommer dela med mig av mitt, min mans och våra två döttrars liv på en gård i Värmland. Gården är 150 år gammal och är från min mans släkt. Jag har precis börjat intressera mig för odling som får mig lugn. Jag behöver lugn i mitt liv annars blir jag stressad och "sjuk". Detta är något helt nytt för mig men tänkte dela med mig av allt som vi har och kommer göra på gården. 

  Vi kommer bland annat skaffa höns, kaniner och getter framöver. Vi kan inte skaffa allt under denna sommar, men längre fram =) Vi får ta lite i taget. 

  Kika gärna in och följ vår vardag på landet =) 

  https://lantligbalans.blogg.se/

 • Anonym (Också på gård)
  Visa endast
  Lör 16 maj 09:38 #1 +1

  Jag startade också blogg första året på vår gård:) Snabbt upptäckte jag att det inte fanns tid alls att blogga regelbundet. Vår tid går åt alla våra djur (hästar, höns, grisar, kalkoner, gäss, katter och hund) odlingar, barn och skog :) På kvällarna hinner jag precis umgås några timmar med min make.

  Men jag ska titta in emellanåt :)

 • Lör 16 maj 10:05 #2

  Roligt att du vill kika in =) Kan tänka mig att det blir mycket tid åt allt som ska fixas. Mina flickor är 10 och 8 år gamla och längtar så efter kaniner som blir det första vi köper den här sommaren =) 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll