Forum Samhälle - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Biancas Sverige: Obekväma sanningar med Luai Ahmed

  Lör 23 maj 10:38 Läst 0 gånger Totalt 1 svar
  Lör 23 maj 10:38 +1

  "jag är muslim, bög och röstar på SD"
                                                  Luai Ahmed
  "jag skulle stänga ner public service (SVT SR) omedelbart för att dom inte säger sanningen"
          Luai Ahmed
  "Min mamma skriker på imamer för att dom förtrycker kvinnor, samma kvinnor som i sverige som kallar sig feminister men dom står inte upp för invandrar kvinnor som förtrycks utan dom står upp för förtryckarna"
                                                       Luai Ahmed

  Pk vänster människor som malena erman henrik schyffert magnus betner dom säger sig stå upp för invandrare som sköter sig men varje gång någon invandre har begått ett brott så ställer dom sig på mördarens sida.
  Invandrare som sköter sig och tycker invandrare som inte gör det förstör för dom kallas "husblattar" och rarister av dom här pk vänster människorna. • Lör 23 maj 11:03 #1 +1

  Att som invandrare rösta på SD är inget ovanligt. Det här kanske bara är lokalt men jag trodde jag hade hamnat på Persiska föreningen med inslag av några svenskar när jag blev nyfiken och ville lyssna på ett slags öppet hus-möte. Så mycket iranier på en och samma plats har jag nog aldrig sett innan.

  De var inte där bara för att de var nyfikna heller, utan det var lokala sd-röstande. Iranier med inslag av svenskar. Betydligt mycket mer invandrare än tom. V drar :D

  Det är så jäkla underligt. Gillar inte SD btw, men är rätt fascinerad av det som folkrörelse. Hur det kunde gå från c:a 0,5% och då anses vara stort till näst största/största parti.

  Ny Demokrati om ni kommer ihåg det var ingenting i jämförelse.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll