• myownworstenemy

    Bim Juli 2020

    Jag hoppar in här efter att mensen kom idag. Kände mig verkligen gravid. Tror att detta var försök 14. Jag har en fyraåring sedan innan. Då blev jag gravid på första försöket så detta har varit helt annorlunda. BIM 1 juli.

  • myownworstenemy

    Idag kom mensen som ett brev på posten. Nästa BIM blir den 29:e juli så jag hänger väl kvar i tråden ett tag till. Grattis till de som redan har fått plus! Dags för försök 16...

  • myownworstenemy

    Försök 16 nu. Börjar tappa hoppet. Men idag, runt sex dagar efter ÄL, känner jag av molvärk på högra sidan. Hoppas, hoppas att det är ägget som fäster! Någon med liknande symtom? Tyvärr har jag många gånger känt liknande utan att det har varit något. Försöker blir gravid med andra barnet.

  • myownworstenemy
    Apoapo skrev 2020-07-21 21:56:39 följande:

    Jag tror jag är 6 dagar efter äl. Igår kväll kände jag nåt i nedre delen av magen. På ena sidan. Kan de va nåt tro? Hur gammal är först barnet? Hur lång tid tog de få? 16 är långt. Har ni sökt hjälp?


    Jag hoppas att det är något den här gången! Första barnet är 4 år. Blev gravid första månaden vi försökte... så detta är helt annorlunda. Vi har inte sökt hjälp ännu. Jag tänkte göra det i höst ifall det inte tar sig nu i sommar.
  • myownworstenemy

    Är vi några kvar här eller har alla fått svar den här månaden? Jag har BIM på onsdag. Vill egentligen inte testa förrän på onsdag eller torsdag men sambon fyller år imorgon så jag kanske ?slösar? ett digitalt test imorgon för chansen att kunna ge honom den bästa presenten.

  • myownworstenemy
    Jenzia skrev 2020-07-27 11:54:37 följande:

    Jag hänger kvar lite här, har egentligen BIM 2/8, men funderar lite på att testa på fredag, 31/7. Då är jag på ÄL+12/13. Hur många dagar efter ÄL är du imorgon?


    Imorgon blir det 13 dagar efter ÄL. Så om jag mot all förmodan skulle vara gravid borde det ge utslag då. Efter att ha slösat bort alldeles för många graviditetstest och fått för höga förväntningar har jag blivit lite anti att testa innan BIM men eftersom sambon fyller år imorgon hade det varit så kul att förhoppningsvis kunna ge världens bästa present. Är nog inte så troligt att jag är gravid men ändå...
  • myownworstenemy
    barnlängtanochpcos skrev 2020-07-27 12:48:11 följande:

    Jag inväntar mens, min pcos har ställt till det och jag är på cykeldag 47 ... Men gravtest var negativt. Tror inte att det ens har blivit någon ägglossning den här månaden. Tar nya tag i augusti.


    Åh, det låter tufft. Och vilken lång väntan. Har du testat med ägglossningstest? Fattar dock att det kan bli dyrt och kanske stressande eller kännas onödigt om det är lång tid mellan ägglossningarna. Får du någon hjälp av vården?
  • myownworstenemy
    mangon skrev 2020-07-27 22:23:10 följande:

    Bim på fredag så är kvar här med..

    Man vill så gärna testa lite tidigare.

    Men nej. Ingen mening ????


    Personligen har jag börjat känna att det är dumt att testa innan BIM. Mest för att jag har lagt alldeles för mycket pengar och hopp på graviditetstester innan BIM. Men om man faktiskt vill testa innan BIM är det ju säkrast resultat dagen innan. Samtidigt kanske man lika gärna kan vänta en dag till då? Fast jag vet ju hur lätt man får för sig att man MÅSTE testa. Gör det som känns bäst!
  • myownworstenemy
    H0nd3ndär skrev 2020-07-27 22:31:51 följande:

    Är med kvar. Egentligen har jag BIM idag. Men hoppas att lutealfasen blir lite längre denna månad då jag slutat friamma. Så med lite tur är BIM ett par timmar eller dagar bort. Är på äl+9-10.


    Håller tummarna!
  • myownworstenemy
    barnlängtanochpcos skrev 2020-07-27 23:47:53 följande:

    Japp! Problemet med pcos är att ägglossningstester ofta är väldigt missvisande (antingen alltid negativt eller positivt) eller att man inte ägglossar alls, eller bara någon enstaka gång per år. Har man och hittar en peak är chansen att man faktiskt ägglossar väldigt liten. Vården gör inget just nu pga corona, de säger bara att gå ner i vikt. Så det är lite deppigt just nu.

    Men jag tror att mensen (eller iaf en blödning) är på väg nu, så att vi kan lägga juni-juli bakom oss och börja om!


    Så irriterande att testerna inte fungerar för dig. Vad gäller det här med vikten har jag också problem med det. Har försökt bli gravid typ 16-17 månader men dragit mig för att kontakta vården pga min vikt. Vet ju vad de kommer säga. Och jag har självklart försökt tidigare och ska försöka gå ner i vikt i augusti igen. Men det är så sjukt tråkigt! Deppigt är verkligen ordet...
  • myownworstenemy
    Jenzia skrev 2020-07-28 08:00:27 följande:

    Vad tradigt :-/ Vet att du försökt länge. Kom och häng med oss i BIM Augusti? Kram.


    Ja, väldigt tradigt! Har redan lagt till mig. Ses där!
Svar på tråden Bim Juli 2020