Inlägg från: Anonym (Brev fran smittstyrelsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Brev fran smittstyrelsen)

    Tror min sambo smittat mig med klamydia

    Om du blivit smittad och vet att han inte kommer att erkanna kan du dra en rovare och pasta att "du rakade oppna posten som visade sig vara ett brev fran smittstyrelsen till honom"... och se hans reaktion pa det.
    Svart att spontant fejka nar man blir overrumplad av en fraga man inte ar beredd pa och inte heller har ett standardsvar pa. Standardsvaret pa "Har du varit otrogen?" ar ju automatiskt "Nej", oavsett om de varit otrogna eller ej, men att snabbt ljuga ihop ett trovardigt svar pa varfor man fatt brev fran smittstyrelsen tar nog ett par sekunder extra och det ar under dessa sekunder du far chansen att avgora om du ska tro honom eller ej.
    Tank om det var gammal smitta som pa nagot satt inte syntes pa era gamla test och som nu blommat upp, och han ar oskyldig? (Vet inte om det ar mojligt, men for att forsoka hitta en forklaring). Men eftersom han smusslar med telefonen sa ar han nog inte sa oskyldig, sa nar du fatt hans reaktion pa "brevet fran smittstyrelsen" sa ska du GENAST (innan han hinner radera saker) be om att fa titta i hans telefon. DEN reaktionen du far av honom da avslojar allt.

    Och ar du smittad och han bonar och ber att ni ska "forsoka igen" sa var HARD och krav att han i vilket fall som helst (oavsett om det ar slut for alltid eller om ni ska "forsoka igen) MASTE flytta ut ogonblickligen!!!

Svar på tråden Tror min sambo smittat mig med klamydia