Inlägg från: Anonym (vad vill du?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vad vill du?)

    Tror min sambo smittat mig med klamydia

    Om vi antar att  du fått klamydia, så är det extremt liten sannolikhet att du fått det på annat sätt än att han varit otrogen (som du beskriver hans personlighet låter det ju dessutom rätt så troligt). Försöker han förneka det, då spelar han ju bara korkad, du vet ju ändå att han ljuger. Så frågan är väl vad du vill om han nu varit otrogen. Kan du förlåta och stanna kvar? I så fall får du vara tydlig om det, under förutsättning att han berättar sanningen (och hota med att göra slut annars). Om du inte kan tänka dig att förlåta är det väl inte så intressant vem han varit otrogen med, du kommer ju göra slut i alla fall.

  • Anonym (vad vill du?)
    Anonym (TS) skrev 2020-06-04 14:43:07 följande:
    Ja jag håller med dig. Nej jag ser flera brister i vår relation. En ja alltså lustig men inte ändå men, ja en lustig sak är då, att han har inte stor sexlust utan har mer sex som bekräftelse... och vill sällan ligga både som singel och i relation. Då har jag tänkt att det suger för jag hade velat ha mer sex MEN det är ju braaa på ett sätt för han lär ju aldrig vara otrogeeen... alltså. Det är ju såklart godtroget tänkt men jaja. Så till svar, NEJ jag kommer aldrig förlåta en otrohet i denna relation. Så ja. Testet duger och sen spelar det inte så stor roll vad han säger eller inte säger..

    Det är mest för att det skulle vara skönare att få ett erkännande, så att man kan släcka sista lilla minignuttan av tvek på om det verkligen stämmer... även om man logiskt sett ändå förstår att det med högsta sannolikhet är så
    Nu tycker jag personligen att otrohet inte behöver vara spiken i kistan för ett förhållande men det låter som om du inte verkar så nöjd i alla fall. Det borde inte vara svårt att hitta någon som vill ha sex med dig for att du är du och inte för att få bekräftelse. Att välja partner för att denne har låg sexlust som en garanti mot otrohet tycker jag låter som att sätta ribban alltför lågt. Vill du verkligen ha klarhet, så kan du ju alltid testa att fråga hans bästa vän men han kommer antagligen vara lojal mot din pojkvän så det hjälper nog inte mycket.
  • Anonym (vad vill du?)
    Anonym (TS) skrev 2020-06-05 10:07:19 följande:

    Hallå allihopa!!! Svaret kommit och det visar sig att jag INTE har klamydia! Planerna förgäves och ångesten borta. Det är förhoppningsvis alltså bara en jävligt seg uvi!? Tack för era tips o råd, ingen mer spänning än såhär blev det att bjuda på


    Härligt! Vad skönt! Jag tycker ändå att du bör fundera över er relation med tanke på din reaktion och att du tycker han är manipulativ - det låter ärligt talat inte som ett hälsosamt förhållande.
Svar på tråden Tror min sambo smittat mig med klamydia