• Smart Cat

    Är detta en sund man?

    Nej. 


    Jag skulle avsluta relationen och hitta någon annan istället.

  • Smart Cat

    Det här är ytterligare en sida av honom som han inte visat förut och den är inte bättre än de andra sidorna han visat. Nu försöker han locka dig med att vara lite hemlighetsfull eller kanske "mystisk" och jag kan bara säga att ju mer jag får höra om den här mannen desto sämre blir han i mina ögon. Det var ju inte bra från början men det blir fan inte bättre. 


    Bryt kontakten med den här nöten och fokusera på någon som har bättre koll på sig själv och är mognare. Det luktar rutten frukt lång väg.

  • Smart Cat
    Anonym (Ts) skrev 2020-06-12 12:41:28 följande:
    Jag tänker också att det handlar om det men vet ju inte säkert. Han kan avbryta samtal och säger - oj det ringer en person här som jag måste prata med. Sen ringer han tillbaka och kommenterar inget om personen. Han har börjat säga den personen istället för namn och kan gå en hel förmiddag utan att han svarar på sms. Innan bombaderade han mig med allt möjligt och ringde ibland flera gånger om dagen. Nu vet jag inte ens om han tycker om mig längre. Om det är medveten taktik från hans sida eller inte kan ju bara han veta. Ont gör det iaf

    Det är inte bara han som vet om det är en medveten taktik från hans sida. Han är inte först med det beteendet, det är högst medvetet (oavsett om han säger att du övertolkar eller inte).


    Klart man måste avbryta samtal om det är något viktigt ochman behöver inte redovisa vem eller vad man pratat om för någon som inte har med saken att göra men sker det ofta så är det medvetet. Hör han dessutom inte av sig på en hel förmiddag, fast man gjort det tidigare, så är det också en högst medveten taktik. Det är ju konstigt om man tidigare alltid kunnat hitta tid att skicka iväg ett sms men helt plötsligt inte längre har den tiden.


    Antingen tycker han helt plötsligt inte om dig eller också manipulerar han dig. Oavsett vilket så är det inget att satsa på. Som jag sa tidigare, det luktar rutten frukt om den här mannen och hans beteende.

Svar på tråden Är detta en sund man?