Forum Syskon - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • BF februari 2021 (stannar på FL)

  Sön 7 jun 2020 12:38 Läst 3 gånger Totalt 87 svar
  Visar endast inlägg av carol0819 - Visa alla inlägg
  Sön 7 jun 2020 12:38

  Hej! :)

  Såg att det fanns en grupp för BF februari 2021, men där man ville övergå till FB. Har inte FB och det känns lite mer anonymt här, därför valde jag att starta denna tråd, så välkomna att joina.

  Plussade imorse med Clearblue. Enligt Preglife är bf 10 februari 2020. Har en son på 10 månader sedan tidigare och kände ganska fort att vi ville ha en till ganska tätt. Hoppas att det går vägen! :)

  Någon som vill följas åt och dela tankar och funderingar? :)

 • Sön 7 jun 2020 14:50 #2

  Åh, vad roligt! Grattis! :)

  Jag är i vecka 4+4.

  Känner du av några symptom?

 • Mån 8 jun 2020 23:08 #10

  Hej!

  Kul att det finns ett gäng som vill vara med. :)

  Jag fick också missfall min första graviditet, i vecka 10. Sen fick jag en mens och sen plussade jag igen och idag är min son 10 månader. :) kroppen är fantastisk!

  Har även en kompis som är gravid och hon har haft blödningar men det har inte varit någon fara alls.

  Hoppas allt går bra!

  Jag trodde jag skulle få mens förra veckan, hade känningar av det både i kropp och knopp. Men den kom ju aldrig! Mår illa till och från under dagarna, men det är inte så farligt. Är dock fruktansvärt trött och har tyvärr humörsvängningar. Grinar lite av inga eller obetydliga anledningar! Det var samma förra graviditeten men det släppte efter några veckor. Hoppas på samma även nu!

 • Mån 15 jun 2020 20:02 #15

  Jag är också väldigt trött till och från, och humöret pendlar ordentligt emellanåt. Lite illamående, men annars bra. :) är i vecka 5+5. Känns som att det kommer gå väldigt långsamt.

  Har ni berättat för någon än?

 • Tis 16 jun 2020 20:27 #21

  Vi, eller jag, har berättat för min mamma och hennes man och en nära vän. Men i övrigt ska vi vänta till vecka 12 passerat. :)

  Mariajosefinlovisa, jag är mammaledig nu men jag vet att min chef typ räknar med att jag inte kommer tillbaka när jag sagt att jag ska börja jobba igen. Jag var jättenervös över att bara säga att jag ville vara ledig längre än jag hade sagt från början, men det gick bra.

  Men vad fan, jobbet är inte allt, men din familj är! Om det är nån gång man ska vara borta från jobbet är det för att man är hemma med sina barn. Det är livets gång! :) fattar inte jobbet det, är det dom det är fel på.

  Grattis alla! Kul att ni hittat hit. :)

 • Tis 16 jun 2020 20:58 #23

  Åh nej, vad jobbigt!! Vad är ens hyperemesis?? Hur mår du nu?

  Skönt att du iallafall fick se den lille. :)

 • Ons 16 sep 2020 14:30 #79

  Vilka historier ni har berättat, har läst ikapp allt. :) Grattis alla som tillkommit i tråden. Jag som startade den, men jag tappade det lite ett tag.. tycker FL är lite svår att använda.

  Jag ska göra RUL imorgon. Ska bli kul, är säker på att det är en liten flicka som sprattlar och har sig därinne. :)

  Vi har köpt en syskonvagn, men i övrigt ingenting. Vill få kön bekräftat sen kanske jag köper något litet. Eftersom vi har en 1-åring sedan innan tror jag vi har det mesta vi behöver, men man vill ju köpa nånting eget till nr 2 också förstås. Hihi!

  Om jag bortser från att jag haft väldigt torra slemhinnor ett par veckor så mår jag väldigt bra i min graviditet. Det känns väldigt skönt!

  Någon annan som haft problem med torra slemhinnor eller svamp under graviditeten?

 • Fre 18 sep 2020 13:49 #82
  gulledig skrev 2020-09-16 16:41:41 följande:

  Vad roligt! Du får skriva imorgon hur allting gick!

  Vilken syskonvagn blev det?


  Det gick bra! Har en liten flicka i magen som är beräknad 11 februari. :) så kul!!

  Vi köpte en Emmaljunga Double Viking 735. Har en Super Viking sedan innan och är jättenöjd med den och Double Viking är och ser typ precis likadan ut. Siffrorna i namnet står för bredden på vagnen, alltså 73,5 cm.

  När jag läste om syskonvagnar verkade denna vagn vara väldigt omtyckt, men så såg jag att hela Emmaljungas viking-serie har slutat tillverkas sedan december 2019, tror jag det var. Fick panik då och ville köpa vagnen fort (haha) så hittade jag en på Blocket. Den är som ny! Så tips att kolla på Blocket, ni som kanske varit osäkra på att göra det. :)
 • Lör 19 sep 2020 09:56 #84
  gulledig skrev 2020-09-18 21:14:56 följande:

  Gratis, vad roligt!! :D Skönt att allting gick bra också!

  Men vad kul, det är precis den jag kikat på också!

  Scannar Blocket typ hela tiden men har hängt upp mig ibland på ?fel färg? men man kanske inte ska vara för petig om man ändå vill ha en fräsch?

  Min man vill köpa en ny så har en gång i veckan ett snack med honom om att den inte tillverkas längre osv osv haha.


  Tack!! :) ja, jätteskönt!

  Haha, vad roligt! :) jag lyckades faktiskt hitta en i samma färg som den vi har idag, lounge grey. :)

  Men om man vill köpa en ny har jag för mig att den fanns att köpa på nåt ställe som dök upp när jag googlade bara. Men det var bara någon enstaka färg också tror jag. :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll