• NatMar005

    Tre missfall på rad och "inga fel"

    Tessaloniki skrev 2021-07-06 09:18:06 följande:

    Hej igen!

    Oj vad länge sen det var jag skrev...! 

    Ingen graviditet här ännu - massa förändringar i livet sedan jag skrev sist. Min make lämnade mig straxt efter mitt sista inlägg, så det blev lite flytt och grejer under hösten. Det var dock det bästa som har hänt mig, för i början av 2021 träffade jag min själsfrände och vi är nu sambo och försöker bli gravida tillsammans. Till hösten kommer jag kontakta min klinik igen för att förhoppningsvis få hjälp via letrozole igen, om inte något tagit sig under sommaren. Äter samma tillskott som innan: multivitamin gravid, Omega3, D-vitamin, zink, magnesium, coenzym Q10. Har fått lutinus och trombyl utskrivet så de är redo i medicinskåpet vid eventuellt plus. 

    Härligt att det har blivit flera graviditeter sedan sist! <3 Det värmer gott och ger mig hopp! 


    Hittade hit först nu och har läst ikapp. Vilken resa du har gjort alltså! Och grattis till den nya kärleken och samboskap. Hoppas så på ett barn för er snart. <3

    Jag är som du ofrivilligt barnlös efter missfallsutredning som inte visade några fel. 5mf, 1ma och 1 utomkveds. I slutet av april plussade jag igen, visade sig vara en tvillinggraviditet. Nu sitter jag här gravid i v12 med ett foster kvar. Tyvärr fick vi MA på det enda i v9. Fortfarande livrädd men mer hoppfull än tidigare. Håller andan inför KUB nu 14/7 men visar det på låg sannolikhet ska jag försöka andas ut lite och försöka ställa in mig på att jag ska få lov att bli mamma efter vår 4 år lång tuffa resa. Skulle startat IVF nu till hösten men hoppas jag slipper det. Kanske för tidigt stt kalla mig en solskenshistoria än men vem vet. Kanske kan jag skänka dig lite hopp åtminstone.

    Kram!
  • NatMar005
    Tessaloniki skrev 2021-07-06 09:52:58 följande:

    Tack så mycket!  Och vad underbart, grattis till graviditeten!  det ger mig absolut hopp inför framtiden!  Vad tråkigt att höra att du förlorade ena fostret, jag förstår om du är orolig  Håller alla tummar och tår att det ser bra ut på KUB och att resten av din graviditet går bra så att du äntligen får hålla din lilla bebis i din famn! 

    Kom graviditeten via "hjälp" på något sätt eller blev det en "spontan" graviditet? 


    Tack, det hoppas jag också! Graviditeten har varit tuff, har mått pyton och varit sjukskriven sedan v8 och lär fortsätta så tyvärr. Men det är det värt bara jag får hålla mitt barn i mina armar en dag. <3 det var en spontangraviditet! Vi har inte berättat för IVF-kliniken att vi är gravida än, har tid 17/9 först och får vi missfall innan dess vill vi inte riskera att falla ur kön pga detta. Vi håller tummarna helt enkelt!
  • NatMar005
    Tessaloniki skrev 2021-07-06 10:12:29 följande:

    Åh, vad jobbigt att det har vart en svår graviditet :( Men ja, det kommer vara värt det! <3 Får jag fråga hur det kommer sig att du blev sjukskriven så tidigt? 

    Förstår verkligen att ni inte har berättat för kliniken, det är ju så sjuka regler med kösystemet och där vill man verkligen inte trilla ur när man väl kommit in! 

    Hoppas verkligen att allt går vägen för er nu! <3  


    Absolut. Det främsta var ju MA:t. Sorgen och stressen kring det och att det var så osäkert för andra fostret också. Hade blödningar, väldiga sammandragningar etc så de ville stt jag skulle vila. Sen kom sömnlöshet och ett fruktansvärt illamåendet som gjorde att jag inte kunde eller orkade någonting. Men även om det är tungt just nu så tycks bebis må bra såhär långt åtminstone vilket är det viktigaste såklart!

    Nej verkligen inte. Men jag antar att det här blir 9:e fostret gillt då. <3
  • NatMar005

    Ja det har inte varit en dans på rosor direkt och allt har tagit rätt hårt på relationennmed. Svårt för oss bägge att ta till oss det här barnet och vara syndade i våra tankar och känslor. Tror vi mest går och väntar på att våga tro. Jag har lätt för att bli gravid också vilket gör att mycket har gått snabbt även om det tagit 4 år. I efterhand kan vi väl bägge se att vi nog skyndade lite väl emellan missfallen vilket gör att vi nu ska gå i samtalsstöd under den här graviditeten. Men vi är starka i grunden och ska nog ta oss igenom det här också! En sak I taget.

    Hur går det för er, nu när ni har bestämt er för att köra och ta hjälp? Försöker ni naturligt också eller avvaktar ni möjligtvis ivf?

  • NatMar005

    Ps. Det finns en tråd här på FL som är helt fantastisk faktiskt. Den heter "Vi som försökt en längre tid - Första barnet. Ett helt fantastiskt gäng som stöttar, sörjer och gläds med varandra. Där alla tankar och känslor får finnas, respekteras och uttrycka helt utan drömmande eller pekfinger. Mycket tips, råd etc. En del av oss finns även på FB för de som föredrar det formatet och önskar ett ansikte på vandra. Vi är samtliga ifrån den FL-tråden och gruppen är privat, heter "Vägen mot drömmen".

    Du är varmt välkommen i bägge ifall du skulle vilja! <3

  • NatMar005

    Är på språng så svarar lite snabbt.

    Det spelar ingen roll att det är med en ny partner. Det är den sammanlagda resan som spelar in. Du platsar absolut och kan säkert bidra mer än du tror. Du gör som du vill men du är inget annat än välkommen iaf. <3

Svar på tråden Tre missfall på rad och "inga fel"