Inlägg från: Anonym (Normalt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Normalt)

    varför ens besvära sig med tjejer

    Kriss90 skrev 2020-06-13 01:22:17 följande:

    Det här handlar inte om ett förhållande som gått dåligt, det gäller mina observationer och erfarenheter med tjejer i samhället, man måste ju ha med er att göra dagligen, på jobbet, i skolan etc, man blir fan trött på att ha med er idioter att göra

    Fattar inte hur män orkar med er, ett förhållande med er skulle kännas mer som att man var i ett fängelse, och ha barn, great nu måste man ta hand om två barn istället.


    De flesta kvinnor är korta, tjocka och tråkiga. De flesta verkar dessutom bära på någon form av mindervärdeskomplex mot män.
  • Anonym (Normalt)
    annabellelee skrev 2020-06-14 10:09:26 följande:

    Mitt tips är att undvika kvinnor så mycket du kan. Det blir win-win.

    Du kan fortsätta odla dina fördomar och njuta av att känna dig överlägsen, och kvinnorna kan fortsätta leva sina liv.


    Som man behöver man inte undvika kvinnor eftersom det fortfarande 2020 är mannen som förväntas ta kontakt vid intresse. Att sedan kvinnor tror att uppehålla sig i samma rum är att visa intresse är nog för svaga signaler för många män.

    Tydligen brottas många kvinnor både med gamla normer och dåligt självförtroende förutom att de är korta, tjocka och tråkiga.
  • Anonym (Normalt)
    Anonym (eee) skrev 2020-06-14 11:38:06 följande:
    Men du. Det finns en superbra lösning för dig: Du vill inte ha med kvinnor att göra, det är jobbigt etc - DU SKA GÅ MED I ETT MUNKKLOSTER! 
    Det räcker med att han börjar jobba på ett teknikföretag.
Svar på tråden varför ens besvära sig med tjejer