• Kirenaj68

    Topless på Skara sommarland

    Anonym (Ida) skrev 2020-06-16 22:21:48 följande:
    Det har ju invandrat ett par hundra tusen människor ifrån länder där kvinnor går klädda i slöja och burka, så självklart kommer detta påverka samhället. Jag tror att det Sverige som var är ett minne blott.
    Det ligger lite i vad du säger. När jag var i tonåren på 80-talet var vi ett gäng killar och tjejer som bruka gå till sjön och bada och tjejerna var för det mesta toppless. Visst kikade man i smyg på de snyggaste brösten, men utöver det var det ingen stor sak. Kändes helt naturligt. Som utvecklingen i landet nu fortgår är det väl snart bara burkinin på badplatserna........
  • Kirenaj68
    Anonym (va???) skrev 2020-06-18 20:12:15 följande:

    Ja det är väl så det funkar, en nyfikenhet på hur någon kvinnas bröst ser ut, men när man väl sett det så är det inte konstigare än en mans bringa eller en bar rumpa. 


    Precis. Men dagens unga uppfostras annorlunda. Eller inte alls känns det som ibland...Vi gick absolut inte och stämplade tjejer som horor i parti och minut bara för att de var lättklädda. Misslyckades vi föra över våra föräldrars visdom till våra barn?
  • Kirenaj68
    Anonym (Ola) skrev 2020-06-18 23:19:08 följande:

    Jag är i samma ålder som du, och har samma erfarenhet. När det var vanligt att tjejerna var topless så vande man sig vid det, och tänkte inte så mycket på det. Idag blir man nog mer uttittad om man är topless eftersom det är så ovanligt.


    Ja. Så är det väl. Synd att topless kan skapa så mycket hysteri. Det är ju så tjejer är skapta. Inget nytt under solen. Men den världsberömda liberala synen Sverige hade på sex och nakenhet har väl i hög grad ersatts av mer medeltida influenser från Mellanöstern........
Svar på tråden Topless på Skara sommarland