Inlägg från: Beardtroll |Visa alla inlägg
  • Beardtroll

    Analsex?

    Anonym (Yes) skrev 2021-06-17 20:13:14 följande:

    Behöver inte värma upp, utan kan köra på direkt. Tricket är att krysta lite när kan ska tränga in, typ som att man öppnar sig. Då är det bara skönt, gör man inte så gör det ont. Har funkar att göra så med alla jag haft analsex med och vissa har haft ganska stora. Men min man brukar ändå slicka mig i rumpan eller fingra alt. använda en minde dildo - men det är som förspel och behöver inte nödvändigtvis leda till regelrätt analsex.


    Görs på samma sätt här.

    Gissar på att det gäller att vara bekväm och kunna slappna av. Är ringmuskeln spänd, lär det behövas mycket glidmedel för att det ska funka. Är hon kåt, trygg och kan slappna av, då räcker fukten från musen och ev lite från tungan. För det ska glida bra och kännas skönt.
  • Beardtroll
    Anonym (Kyske Prydén) skrev 2021-06-18 11:23:31 följande:

    Jag tycker det verkar vara SKITäckligt med anala samlag. Ur rectum kläms vår avföring ut och det tycks vara emot naturen att där föra in diverse ting.

    - Ja, suppositorier kan väl anses vara ett undantag, emedan dessas syfte är bot och bättring. Ändamålet helgar medlet i detta fall, för den sjuke.

    Så nej, bort med anal penetration, ty det är en perversion.


    Är musen på något sätt bättre? Där kommer (kiss), flytningar, mensblod och barn ut ur.
  • Beardtroll
    QueenInTheDark skrev 2021-06-20 00:12:11 följande:

    DOCK är det få som kan analsex


    Det kan jag.

    Men är inte särskillt stor.
Svar på tråden Analsex?