Inlägg från: Anonym (tvåan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tvåan)

    Analsex?

    Min tillbakadragna, blyga, oerfarna kvinna sade till mig att hon ville bli tagen i baken. Jag hade aldrig knullat nån i rumpan tidigare så för mig blev det nytt också.  Givetvis gjorde jag henne till viljes. Hon gillade det verkligen och ville mer sen. Nu blir det ibland som variation. En gång så körde vi analt bakifrån liggandes på sida och samtidigt använde jag rabbiten i hennes vagina! DET gillades. Hon krampade rejält.

  • Anonym (tvåan)

    78% av männen har haft analsex nångång eller ofta. 72% av kvinnorna. Tydligen är analt ganska vanligt förekommande, ialla fall inte helt uteslutet. 
    Sen kan statistiken vara något fel. De som gör det läser tråden och svarar bara för de har anala samlag. 

  • Anonym (tvåan)

    Nu har jag haft sex med två homo. Själv är jag bi men tror jag är botad nu. 
    Så jävla kul var det inte. 

  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Kukdiggaren) skrev 2021-08-11 23:10:21 följande:
    Vilken roll hade du?
    Mottagare. Efteråt insåg jag att det egentligen bara är fantasier jag lever ut och verkligheten blev inte sån bra kopia av fantasin som jag tänkt mig  Det blev en ögonöppnare efteråt. 
  • Anonym (tvåan)
    Ordinär Man skrev 2021-08-12 13:20:21 följande:
    Var det för att du inte gillade att få analt, eller för att du inte gillar att ha sex med män?
    Hela träffen var osexig och icke-upphetsande. Det var överreklamerat och när jag summerar mina bi6 tillfällen så ÄR de just så; osexiga. I fantasin är de sexiga,men i verkligheten nåt annat. Så "tack o adjö". Provat på ett antal gånger och ser denna långa episod med glesa bi6-träffar som "prova-på" inser att jag har mer skönt med kvinnor. Mer känsla. Sen kan det ju hända att jag får idéer om bi6 igen men då lär jag dra mig till minnes denna händelse och sen kontakta Fröken Höger så är jag botad. Haha
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Kvinna 2) skrev 2021-08-12 09:36:13 följande:
    Tack och lov så har han inte så stor så det gör inte direkt ont 
    Jag begriper inte det där att män ska in i analen på kvinnan. Vaginan är mycket skönare. Mer muskler. Mer kramande. 
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Vivi) skrev 2021-08-12 16:20:33 följande:
    Kanske inte alldeles lätt för dig att begripa sådana saker, men analsex är mycket uppskattat bland de kvinnor och män som njuter av det.
    Jag skriver utifrån min synvinkel. Jag förstår fullt och fast att andra kan gilla det. Jag har haft analsex med kvinna och det "sköna" är att det är lite förbjudet - ur min synvinkel sett. Hon gillade det också. Det är mycket en mental sak för mig. Men vaginan, återigen ur min synvinkel, är skönare för mig. 
  • Anonym (tvåan)
    Ordinär Man skrev 2021-08-12 18:06:21 följande:
    Verkar nästan som du är hetero. Förvånad

    Tidigare har jag haft förmånen att haft samvaro med kvinnor med intresse för analt, Även att få lite grejer i mig. Men av någon anledning inte strapon, vilket förstås är något jag absolut prova.

    Med män, njae, tror inte det. Av någon anledning känns det lite avtändande. Kan hända att jag också är hetero. Förvånad

    Skulle i så fall var i en trekant, vilket jag aldrig haft, jag skulle ta emot en man. Med det kommer nog inte att hända.
    Jadu. Jag vet inte. Jag är kanske bara sexuell och hoppar mellan de olika facken som finns. En kvinna är ju så jäkla läcker. Formerna, utstrålningen. Dessa egenskaper saknas hos en man. Där har jag mest varit ute efter "organet" deras men den nyfikenheten tror jag har gått över nu. Vi får väl se. Det är kanske som efter en rejäl fest? "Inge mer sprit på en månad!". Sen är man på G igen på fredag. Haha.
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Hur vet du det?) skrev 2021-08-12 16:26:26 följande:
    Tycker du. Andra tycker om analsex. Du kan säga i princip vad som helst bara du avslutar med "tycker jag"

    Nu skriver du som att det ÄR så. Du kan dessutom aldrig någonsin ens föreställa dig hur analsex upplevs av en kvinna. Ever.
    Du har naturligtvis rätt. Som jag skrev ovan är det mina åsikter. Sen vet jag ju att andra tycker annat.  
  • Anonym (tvåan)
    Någon snubbe skrev 2021-12-28 15:25:15 följande:

    Faktum är fler killar borde testa analsex, iallafall jag tycker det är jätteskönt, jag menar inte ha sex med andra killar är nödvändigt med tex strapon eller en buttplug är riktigt skönt. Det tog mig några gånger att uppskatta det men nu är det något som jag gärna gör ofta.


    Tog emot en ganska rejäl för nån vecka sedan. Hade plug före. Det hjälpte inte mycket. Han var för stor så det gjorde ont. (Jag är kille btw)
    Nu vill han mera....
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-02 01:25:16 följande:
    ja då är det praktik och åter praktik för dig om det kändes psykologiskt bra för dig att bli påsatt av en man och om det är något du gillar mycket. 

    var det inte du som i tråden sade dig föredra kvinnors former framför mäns? har du varit bisexuell sedan tonåren?
    Jag hade ett antal sporadiska bisexuella träffar när jag var tonåring. Det var troligen den sexuella spänningen som gjorde att jag tände på själva akten. Sen har jag förknippat det med själva kuken. 
    Jag tror jag är ganska seg att bli kåt. Ibland kan jag känna den känslan men det är inte ofta - oavsett kön. Om det hade handlat om att äta mat så hade jag sagt att jag sällan blir hungrig. 

    Jag tror jag slutar med bisex. Lusten poppar upp i skallen på mig när jag inte fått utlösning på länge så jag får väl se till att ta hand om det lite oftare då.

    Vi män som är bisexuella, undra om det är en kvarleva från tidigare liv? Att vi var kvinna i förra livet. Spännande tanke om man tror på sånt.
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-02 01:25:16 följande:
    ja då är det praktik och åter praktik för dig om det kändes psykologiskt bra för dig att bli påsatt av en man och om det är något du gillar mycket. 

    var det inte du som i tråden sade dig föredra kvinnors former framför mäns? har du varit bisexuell sedan tonåren?
    Jo, en attraktiv kvinna gör att jag tänker direkt "Henne vill jag ligga med".  Det tanken sveper förbi snabbt utan att jag anstränger mig eller behöver analysera nåt.. Så tänker jag aldrig om en man.
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-02 23:13:57 följande:
    Ja, och så vandrar mina tankar iväg inför en attraktiv man. Typ. Om en kvinna sexig eller attraktiv ingen sådan attraktion. Bara med män. Fast i 20-års ålder var min känsla inför extremt vackra kvinnor närmre din attraktion till män idag. Men den var övergående och inget jag nappade på vid kvinnliga inviter riktade mot mig. Fattar ändå nåt om hur du känner.  
    Tack för att du för en vettig dialog.

    Om jag med största sannolikhet hoppar bi6 framöver så måste jag använda mig av fröken Höger eller ligga oftare med kvinna. Som jag tidigare sade så behöver jag nåt "extra" för att tända lite mer och jag vet inte riktigt vad det ska vara. Måste hitta på nåt. Är dock inte för kinky eller piskor å sånt.  Kanske ute? Kanske det höjer spänningen lite mer så jag tänder igång mer? Kanske ska testa. 

    Ångrar du aldrig att du nappade på kvinnliga inviter? Vill inte prova?
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-05 22:45:49 följande:
    Tackar för samma.

    Okej, jag fattar. Ligga oftare med en kvinna är du i nåt stadigt? Utomhus höjer temperaturen;) har testat och vill igen lite varstans men ingen tycker som jag, för riskabelt för upptäckt.. spännande för mig. Ja det gäller skita i tristessen. Experimentera höjer spänningen. piskor hoppar jag.

    Nej ångrar aldrig att jag inte nappade på befintliga kvinnliga inviter. Nyss väcktes nåt mellan tjej med pojkaktigt yttre och mig. Själarnas gemenskap? Väldigt flummigt när jag bara vill tala om att det klickade som typ med en kille. Jag är hetero. Ändå ett nytt samförstånd på nåt vis. Annorlunda känsla för mig än med sexbomberna. Tjejen lesbisk. Prova?

    Ganska stadigt ja men tyvärr hanterar hon mig inte riktigt rätt så jag tänder inte. Hon tar inga initiativ alls. Tänk vad jag har längtat efter att hon trevar efter min kuk eller gör nån ansats till att vilja ligga! Icke.Ändå gillar hon sex. Jag har pratat flera gånger med henne om detta men....
    En sak som jag kan göra är att sätta på en P-rulle. Då jädrar blir hon het. Det märks knappt men inuti blir hon en vulkan.  Som du kanske förstår på min beskrivning så är hon stillsam och blyg. Jag gillar det men sexlivet måste få krydda. Jag ska inte behöva ta till bi6 för att få sex-energi i huvudet. Det är fel väg. Kanske en P-rulle lite oftare är en lösning? Jag blir ju inte kåt som vanligt folk när jag inte fått lega på länge. Jag blir orolig och sover dåligt och tankar på sex kommer oftare upp i huvudet. MEN det leder inte till att jag djuriskt drar in henne i sovrummet och har sex med henne. 
    Mitt resonemang med dig gör att jag måste analysera mig själv. Det är bra.

    Angående din nya kontakt. Om du gillar att få oralsex kan du ju nån gång kanske be henne hjälpa dig med det. Det är ju bara(?) att blunda och ta emot. Du kanske är som mig, absolut inge kel o smek med samma kön. Pure sex. Eller?Jag klarar fan inte av att kramas med en karl. Det är motbjudande. Haha. Har dock inget problem med hans könsorgan. 

    Lite spretig kommentar men...

  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-07 12:29:46 följande:
    Ja, testa sexiga erotiska filmer tillsammans med din tjej när hon tänder till ordentligt på dig när ni kollar tillsammans.. Mycket bra förslag! Kör även visningar med p-rullar som riktar sig specifikt mot kvinnor för de skiljer sig i upplägg i jämförelse med dem som riktar sig mot män. En otrolig inspirationskälla att ösa ur. Väldans trist när din tjej inga initiativ tar alls. Har du talat med henne om att du skulle gilla om hon vore mer initiativrik? Mmm, ofrivillig celibat inverkar negativt på sömnen och samspelet i relationen påverkas. Vad skulle hända om du som du säger djuriskt drog in henne i sovrummet? Skulle hon reflexmässigt avvisa dig (avbryt helt i så fall) eller bli upphetsad av överraskningen? Spännande tanke av dig tycker jag. Skulle vilja en kk med den fantasin

    Om min och lesbiska söta tjejens spirade attraktion och lilla flirt... en dragning till varandra finns som är ny för mig med tjej. Där hon är den erfarna på 29. Attraktionen är generell :) och inget som begränsas till kön som du beskriver din tändning med en karl. I alla omständigheter älskar jag kyssar, närhet hud mot hud, romantik och finess när sexet utvidgas till en kärlekshandling. 
    Utveckling av vaniljsex när man lärt känna varandra och hunnit snacka om bådas preferenser i förlängningen. Hur gör du med killarna där? Har du någon tanke om varför du inte klarar att vara ömsint med en man?  

         

     

    Film ja. Kanske jag föreslår att vi ska kopiera det de gör på P-rullen? Ialla fall vet jag EN sak. Hon vill bli rakad, dvs, ansad. Det fixar jag. Hon får lägga sig på rygg, på sängen med benen utanför och så sätter jag mig på en pall mellan hennes knän och fixar till bikinilinjen! Använder intim-olja sen. Sen brukar jag smaka....det gillar hon.   Har en rabbit som hjälper till också. Kanske en butplug åker in också.


    Hennes avsaknad av initiativförmåga beror på hennes uppväxt och kultur tror jag. Det genomsyrar hela henne. Mannen leder. Det låter konstigt men så är det. Jag är ovan eftersom jag tidigare blev ledd (i annat förhållande). Nu är det ombytta roller. Jag hade önskat jag fått avlastning faktiskt. Det är ganska bekvämt att "lyda". Eftersom jag är lyhörd så är det ibland svårt för mig att styra för jag vill verkligen hon ska gilla det jag föreslår. Så vi tränar i kommunikation. 
    En till idé. Jag föreslog att vi skulle lägga 5 lappar var i en kruka med sexuella fantasier att genomföra. Sen drar man en på ex.vis lördag morgon. Sen ska det genomföras på kvällen.  Då kan man förbereda sig före. Kan bli kul. Det gick hon med på. 


    Jag förstår om en människa(du) gillar smek och vara nära. Skulle du kunna ta några glas vin tillsammans med henne och testa? Kanske du gillar det? Sex oavsett sort ska ju vara kul och inget tvunget eller obehagligt. 


    Smek och närhet gillar jag också - med en kvinna. Med en man är det omöjligt. Avsmak. Det är bara kuken jag är intresserad av. Han kan helst försvinna men lämna kvar organet. Haha. Men visst är det skumt? Varför är det så? Vissa är ju fotfetischer. Är jag en kukfetisch? Jag tror jag har hans kuk som ett onanihjälpmedel. 

  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-08 01:02:49 följande:
    Varför inte? Om din tjej är med på noterna kan ni alltid testa kopiera vad som pågår på P-rullen... Ja men här har ni en sak på gång som fungerar perfekt för er. ;) Skötsel av klittan. När hon gillar din rakning som samtidigt blir ert förspel till mer? Butplug låter som en förberedelse till analsex ju?
    Personligen tycker jag om att styla klittan när jag vill frisyren blir en överraskning för min partner,,,

    Super att ni tränar i kommunikation och du verkar ha massor av goda idéer till hur få igång sexlivet med de 5 lapparna i en kruka fylld med sexuella fantasier. Kanske nåt att anamma?  Så kanske har ni inte alltför långt kvar till det optimala samspelet. Sånär som till att du vill fler initiativ från hennes sida och en ökad sexfrekvens. Möjligen så att ditt behov och din önskan till bi6 minskar eller avtar helt. Är förhållandet öppet by the way och okej med bi?

    Nja, här gäller inget öppet så jag lägger nog oskyldiga flirten med attraktiva tjejen på hyllan men det blev ett väldigt trevligt möte med överraskning.

    Svårt att svara på utifrån bakgrundsinfon i tråden varför du gör åtskillnad mellan sex och närhet i ditt förhållande till kvinnor och män. Kanske är du inne på rätt spår när du gissar på en kukfetischism? Kuk som onanihjälpmedel? 

      

    Nej. Vårt förhållande är rel. nytt och inte öppet. Det har bara fortsatt av bara farten och det är inte rätt av mig att fortsätta. Min dåliga ursäkt är att det är så privat så det rör ingen annan (hur jag onanerar). Men jag inser att det inte är rätt. Därför ska det upphöra. Ok, jag kan "tänka" men inte utföra. Jag vet ju att tankar och utförande kommer när jag inte fått tömma på länge. Lösningen är enkel. Ligg mer eller dra en handtrall. Det sistnämnda är ok också ibland  eftersom det inte kräver nåt i gengäld. Jag behöver inte engagera mig. Efteråt vill jag verkligen INTE ha nå bi6. Usch. 

    Att jag stoppar in en butplug på henne är mer att det är lite syndigt. Det går hon igång på. Det verkar som att hennes orgasmer blir starkare när den sitter där. 
    Har testat en gång med analsex på henne samtidigt som rabbiten användes i vaginan. Det var en höjdare för henne. Jag älskar när jag får henne kvidande och stönande. När jag ser och hör henne så får jag en tillfredsställelse också. Jag behöver inte tömma för jag får en mental orgasm. Förstår du?

    Tråden handlar om analsex. Har du testat analsex? Har du tagit emot nåt baktill?
    Viktigt med butplug före...

    Att jag ser bi6 (kuken) som en onani är kanske inte rätt men det ger mig en sex-energi. Det är så syndigt och det är som jag är med i en p-rulle och jag kan känna en känsla av kåthet. Den känslan kommer inte ofta och den behöver provoceras fram. Det är väl därför jag fortsatt - av bara farten.

    Sussi. Tack för pingpongandet. All respekt.

  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-08 20:14:31 följande:
    Jaha. Din partner hanterar inte din mer djuriska sexualitet som du beskriver den och önskar inga "äventyr", mer vaniljsex. Där verkar ni inte helt kompatibla. Är  matchningen den bästa om öppenhet om onanipreferens med killar fattas och inte går att samtala öppet om? En dialog behöver till oavsett om ni bestämmer er för öppet. Onani med andra oavsett kön en privat session under pågående förhållande? Din kvinna behöver uppgraderas om hur din tändning ser ut "på riktigt" tillsammans med killarna för då kan hon ta ställning och steppa upp sexuellt tillsammans med dig om hon vill. När hon vet mer om vad du går igång på. Kanske vill hon testa analt med strapon på dig om du gillar?

    Nja mentala orgasmen får du förklara närmre om du vill. Menar du att du sätter dina behov åt sidan med henne, vill du inte ejakulera då? Isf ökar inte behovet av bi6 möten med utlösning och analt där?

    Lite komiskt med snacket när jag är en novis på tvåan i en analsextråd :) har bara testat ett tillfälle med en oerfaren kille på mitt förslag. jag ville det jättegärna men inte han som föredrar ettan alltså inget fullföljt till min besvikelse.
    Idag fantiserar jag om testa strapon men kanske nytt analt försök med någon som gillar och har viss erfarenhet. 

    Går det frammana sexuella energin du nämner tillsammans med din tjej om hon blir mer vågad tillsammans med dig tro. Kan ni få till kåtheten du känner i andra sammanhang genom agera mer på känsla som ger dig en känsla av att vara med i en p-film? Eller kan ni signa upp på en privat inspelning någonstans tillsammans och sen kolla på materialet ihop? Borde höja temperaturen :)  
    Ja det blir vanlij oftast. Det är OK men jag blir inte så upphetsad. Känslan av att "nu måste jag!!" finns inte riktigt. Det är inte hennes fel. Jag har alltid varit lite sval. Så jag söker denna sexuella hetta som kan uppstå. Den har jag alltid sökt. Kanske därför jag söker mig till män? Ger en smak av synd vilket ger mig denna energi jag kan återskapa. Observera, jag är inte speciellt upphetsad under en bi6-akt heller. Men jag gillar spänningen. 
    Denna tråd börjar bli lite OT. Du är välkommen och skicka PM till Swedman om du vill. Vi är ju fortfarande anonyma så. Jag fortsätter gärna diskussionen där, Om det är ok. Annars fortsätter vi här.
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-08 20:14:31 följande:
    Jaha. Din partner hanterar inte din mer djuriska sexualitet som du beskriver den och önskar inga "äventyr", mer vaniljsex. Där verkar ni inte helt kompatibla. Är  matchningen den bästa om öppenhet om onanipreferens med killar fattas och inte går att samtala öppet om? En dialog behöver till oavsett om ni bestämmer er för öppet. Onani med andra oavsett kön en privat session under pågående förhållande? Din kvinna behöver uppgraderas om hur din tändning ser ut "på riktigt" tillsammans med killarna för då kan hon ta ställning och steppa upp sexuellt tillsammans med dig om hon vill. När hon vet mer om vad du går igång på. Kanske vill hon testa analt med strapon på dig om du gillar?

    Nja mentala orgasmen får du förklara närmre om du vill. Menar du att du sätter dina behov åt sidan med henne, vill du inte ejakulera då? Isf ökar inte behovet av bi6 möten med utlösning och analt där?

    Lite komiskt med snacket när jag är en novis på tvåan i en analsextråd :) har bara testat ett tillfälle med en oerfaren kille på mitt förslag. jag ville det jättegärna men inte han som föredrar ettan alltså inget fullföljt till min besvikelse.
    Idag fantiserar jag om testa strapon men kanske nytt analt försök med någon som gillar och har viss erfarenhet. 

    Går det frammana sexuella energin du nämner tillsammans med din tjej om hon blir mer vågad tillsammans med dig tro. Kan ni få till kåtheten du känner i andra sammanhang genom agera mer på känsla som ger dig en känsla av att vara med i en p-film? Eller kan ni signa upp på en privat inspelning någonstans tillsammans och sen kolla på materialet ihop? Borde höja temperaturen :)  
    Hade velat prata mer...
  • Anonym (tvåan)
    Anonym (Sussi) skrev 2022-01-12 01:10:39 följande:
    Vill prata mer jag oxå..... postar nåt här i morgon!

    Kör på du. 


    Angående din frågor tidigare. Mental orgasm betyder kort o gott att min lust av avsluta (mig själv) försvinner när jag hör hennes orgasm. Då upphör min lust att fortsätta. Känner inget behov av att fortsätta. När jag utövar bi6 har jag nästa aldrig en egen orgasm. Jag är ute efter utförandet. Inte ute efter att få egen orgasm. Mycket sällan kan jag be en bi6-bekant ge mig oralsex men det är en gång per år...det sker när jag håller på och bli galen. Sen ÄR det superskönt med oralsex oavsett vem som ger.
    Detta beteende hos mig kommer att upphöra. Det har fortsatt av bara farten och dags att avsluta det kapitlet. Det är inget jag är stolt över. Det är en sak att prova, en annan sak att fortsätta. Jag kan inte ha kakan kvar och samtidigt äta upp den.

Svar på tråden Analsex?