Inlägg från: Mallanino |Visa alla inlägg
  • Mallanino

    BF mars 2021

    Hejsan h


    ensamärstark skrev 2020-06-23 09:35:53 följande:

    Hur känner ni alla för en hemlig grupp på Facebook?

    Hemlig grupp så ser endast inbjudna medlemmar den så vi kan inte bli ?outade? Jag använder inte denna FL app så ofta och tycker den är lite dålig.

    Är någon isåfall sugen på att ta på sig och skapa den på Facebook? Jag är så oteknisk :)


    Hoppar in här :D bf 2/3-21 Mitt livs första plus <3 min man har 4 sedan innan så blir hans 5e :) jag kan testa skapa en har dock aldrig gjort det innan men men :P

  • Mallanino
    ensamärstark skrev 2020-06-23 09:35:53 följande:

    Hur känner ni alla för en hemlig grupp på Facebook?

    Hemlig grupp så ser endast inbjudna medlemmar den så vi kan inte bli ?outade? Jag använder inte denna FL app så ofta och tycker den är lite dålig.

    Är någon isåfall sugen på att ta på sig och skapa den på Facebook? Jag är så oteknisk :)


    Kommer inte ens in på min facebook just nu så kanske finns någon annan som kan lösa? :)
  • Mallanino

    Jag har skapat en grupp nu men vet inte riktigt hur jag ska lösa den hemliga delen xD ni måste lägga till mig så jag kan bjuda in er men skriver jag ut mitt namn här så kan alla se (även dom jag inte vill) att jag är gravid ?!?!?!

  • Mallanino

    Okej alla som vill vara med i gruppen kan väll skicka ett meddelande till mig så får ni mitt namn så ni kan lägga till mig :D Sen bjuder jag in er i gruppen :) Jag kommer inte ha kvar er på Fb efter om någon undrar :)

  • Mallanino
    MinixLuna skrev 2020-06-25 14:20:26 följande:

    Hej plussade första gången igår och sen tog jag ett digitalt imorse som visade att jag är gravid ???? Är så glad då vi hade ett tidigt missfall precis innan jul 2019 i v.9. Så nu efter 6 månader verkar det som vi äntligen då är gravida igen och hoppas verkligen det går vägen denna gången ???? Har köpt en liten bebismössa och nappar som jag tänkte överraska min sambo med i ett litet paket med choklad imorgon, vet att han kommer bli så glad. Detta blir vårt första barn om det går vägen ? enligt appar och mina uträkningar borde bf vara 1/3. Så spännande att få följa alla era resor/graviditeter!


    Stort grattis till plusset:D <3 du får gärna gå med i vår grupp på Facebook om du vill :) skicka isf ett meddelande till mig så löser vi det:D
  • Mallanino
    Puppia skrev 2020-06-25 22:29:35 följande:

    Jag vill jätte gärna vara med i hemliga Facebookgruppen! Kan någon lägga till mig där?

    BF 4 mars.


    Skicka ett meddelande till mig så får du min Facebook så kan jag bjuda in dig sedan :)
  • Mallanino
    Jagerika skrev 2020-06-29 10:30:40 följande:

    BF 2 mars här också! Plussade midsommarafton på ÄL+9 men eftersom jag genomgått ivf så säger jag att det var Ruvardag 5 för mig <3 försökt få barn i 2,5 år så det är helt otroligt att jag fått mitt första plus någonsin nu <3 är idag i v5 ( 4+5)!


    Man kan ju tro att det va jag som skrev detta :D<3 vi har försökt i 2,5 år och detta är med mitt första plus någonsin :D Vi har med gjort IVF och jag satte in ett tredagars så pussade på RD8 (på midsommarafton) BF 2/3 <3 Grattis till oss <3
  • Mallanino
    Jagerika skrev 2020-06-29 14:43:24 följande:

    Men gud vad sjukt att vi är så lika!! :D jag hade en femdagars blastocyst men annars verkar allt stämma :) har du fått några symtom än? Jag har mega ont i brösten och blivit illamående två gånger, förts på bim och andra för typ 20 minuter sen! Haha


    Ja eller hur :D jag har svullna ömma bröst (fick köpa större BH redan -.-) illamående varje dag men går över när jag äter :) sen blir jag andfådd för inget xD gått upp en storlek i kläder med :O inget passar längre!! Så ja lite symptomer har jag haha xD
  • Mallanino
    Darnell skrev 2020-06-29 22:30:27 följande:

    Hoppas innerligt att jag snart kan få ansluta mig till er facebook grupp!

    Tog ett gravtest som visade negativt, men fortfarande ingen mens. (Som brukar vara väldigt regelbunden)

    Tror jag testade för tidigt, så nu är det vara att avvakta och vänta. Håll tummarna för mig! ????


    Håller tummarna :D
  • Mallanino
    Palettomte skrev 2020-07-05 12:30:37 följande:

    Jag skulle väldigt gärna bli inbjuden till fbgruppen om den är hemlig :)) så kul med allas erfarenheter! Tack


    Skicka ett meddelande till mig så löser vi det :)
  • Mallanino

    Ni kommer inte kunna hitta vår privata grupp på Facebook man måste bli inbjuden till den. Där finns dock en till som heter Bf mars 2021 som går att söka fram :)

  • Mallanino
    amandakollb skrev 2020-07-20 07:17:13 följande:

    ni som vill vara med i någon grupp på fb: det är jättelätt att söka på bf mars 2021 och ansöka om att gå med :) tror det finns två grupper och båda syns så det att anmäla sig till gruppen men de är hemliga på så sätt att andra inte ser vilka som är med i grupperna. 


    Den gruppen jag har skapat är privat och går inte att söka fram. Man måste få en inbjudan :)
Svar på tråden BF mars 2021