• Jenzia

    Försök med första barnet - BIM juli

    Amidina skrev 2020-07-10 10:35:55 följande:

    Jag tar och lämnar tråden nu, tempen dök imorse och det tidiga testet visade väldigt negativt. Mensen beräknad till imorgon kväll/tidig söndag.

    Lycka till ni som är kvar, och supergrattis till er som plussat!


    Vill du haka på mig till en augusti tråd? Eller kanske en hösten 2020 tråd? Tänkte skapa en ny då nästa BIM blir först i August för min del.
  • Jenzia
    SskEmma skrev 2020-07-10 10:54:30 följande:

    Vågar nästan tro att det är positivt....!!


    Grattis Emma
  • Jenzia
    capslock1 skrev 2020-07-10 22:33:11 följande:

    Jag hoppar in här! Har BIM 16/7, försökte i 1,5 år... Hoppas verkligen vi får något plus någon dag. Än så länge inga sympton förutom att det drar lite i äggstockarna som det alltid gör när jag ska få mens.. 


    Välkommen! Hoppas du för ditt efterlängtade plus denna månaden! <3
  • Jenzia
    SskEmma skrev 2020-07-11 06:37:52 följande:

    Lättnaden när man tar ett test på morgonen och även det visar att jag är gravid ????????


    Sjukt härligt! Grattis!
  • Jenzia
    Kanonen78 skrev 2020-07-13 12:54:37 följande:

    Tog ett test nu på lunchen, dum som man är...

    ÄL förmodligen 1/7 eller 2/7. Testet var negativt... känns som det är kört nu. BIM 19/7 enligt min uträkning men det kan ju redan med tur nu ge utslag på test?

    Kört för mig?


    Det kan ju ha varit för tidigt! Det är inte kört förrän mensen är igång. Några symptom?
  • Jenzia
    Anonym (St920) skrev 2020-07-13 20:48:52 följande:

    Fråga till er alla, får ni äggvitesekret vid ägglossning eller hur har ni det?


    Jupp! Men inga mängder, brukar märka det vid 2-3 tillfällen runt eller dagarna innan ÄL, men då kommer det MYCKET och är verkligen som rå äggvita.
  • Jenzia
    Anonym (Kinder) skrev 2020-07-15 15:17:02 följande:

    Jaha?! Nu fick jag positivt ägglossningstest idag vilket innebär ägglossning imorgon eller övermorgon. Så tidigt har jag aldrig haft ägglossning.. Ska diskutera medicin med läkaren idag, men vi hade ju sex i måndags kväll? Det blir ju en fertil dag i så fall som vi prickat in.


    Kan ni inte få till det idag eller imorgon också?
  • Jenzia
    Anonym (Kinder) skrev 2020-07-16 12:20:39 följande:

    Igår fick vi inte till det eftersom han är irriterad på ollonet av någon anledning. Hoppas han känner sig bättre idag så vi kan köra. Jag tog ett ägglossnibgstest idag också, vid kl 10 och det är fortfarande glad gubbe. Hur tolkar man när ägglossning sker? Är det 24-48 timmar från första glada gubben igår eller räknas det från idag eftersom jag fortfarande får positivt?


    Usch då! Låter inget skoj. Hoppas det är bättre idag med din man.

    Jag har testat med CB Advanced och enligt dem så kommer ÄL 10-36 timmar från det att man för fast glad gubbe, kanske är annat tidspann för ditt ÄL-test? Men om du fått glad gubbe både idag och igår så kan du nog räkna med ÄL senast imorgon. Tempar du också så du kan se dippen i temperatur följ av förhöjd temperatur där efter och fram till mens?
  • Jenzia
    Anonym (Kinder) skrev 2020-07-16 15:55:23 följande:

    A jag hoppas verkligen det!

    Jag har CB det som visar 2 dagar mest fertil. Trodde som jag skrev ovan att LH sjunker på ägglossningsdagen, alltså borde jag inte få den idag väl om testet visar positivt? Lite stressad över att vi kanske missat den här månaden om vi inte fick till det igår och idag är sista dagen.


    Om mannen fixar det, kör idag och imorgon också så har ni ökat chanserna, tror iaf jag
  • Jenzia
    CairoCarro skrev 2020-07-16 16:30:55 följande:

    Haha ja, jag har också CB men nån variant som visar ca 4 fertila dagar, köper det inte i Sverige så kan vara därför det är olika! Ja, det ska det ju göra. Har du digitalt så ska det väl kunna räkna ut din egna baseline och utgå från det. Så kör idag och imon så blir det nog perfa :D Det är lite frustrerande med mina test, jag måste alltid ta ett till efter 48 timmar för att se att det är över haha.. kontrollfreak..


    Kände samma frustration med de CB-testerna! Plus att jag ALDRIG fick blinkande gubbe, så bara dyrt och inte alls bra för att ha riktigt koll på ÄL :-/ Så nu kör jag stickor och tempar Om du tempar slipper du iaf testa igen, när tempen går ner har ÄL varit och sen går den upp och är högre fram tills mens...eller fram till bebisen kommer
  • Jenzia
    Anonym (Kinder) skrev 2020-07-16 16:56:21 följande:

    Ska försöka förföra honom ????


    Hehe, you go girl! Och om det inte blir idag tror jag faktiskt imorgon också är inom din fertila period
  • Jenzia
    CairoCarro skrev 2020-07-16 20:01:19 följande:

    Jaa att tempa är helt nytt för mig! Upptäckte det typ denna månad av en slump och blev helt chockad att jag hade en hel grad över det normala nära mens, så nu skriver jag ner tempen varje dag för framtida referens (gammalmodigt..) :)


    Nygammal grej för mig, tempade en period för två år sedan för att undvika graviditet. Önskar nu att jag fortsatt så hade det kanske varit enklare att ha koll på ÄL nu när jag vill gravid.

    Hehe, papper går säkert lika bra som en APP. Dock precis börjat använda PreMom och är rätt såld på den
  • Jenzia
    Anonym (Kinder) skrev 2020-07-16 19:56:15 följande:

    Min magkänsla säger att det är för sent, möjligen att det gått ikväll. Men man vet ju aldrig. Får testa!


    Åhh om jag lärt mig något om min kropp så är det att magkänslan inte alltid stämmer Lycka till!
  • Jenzia
    CairoCarro skrev 2020-07-17 09:20:33 följande:

    Ja eller hur, man önskar att man hade börjat kartlägga lite tidigare så man hade bättre koll nu! Hur gick det för dig denna månad, satsar du på augusti?

    Ah, jag kanske skulle kolla in den appen då. Jag laddade ner nån annan för nån månad sedan men blev inte så peppad på den, så det blev inget haha..

    Jag undrar verkligen om jag håller på att tappa det fullständigt här. Är på BIM+3, ingen molvärk nu, min cykel är som en klocka annars.. fick ömma bröst först igår, fortsatt förhöjd temp.. Men testet var negativt igår?! Vet att samma hände min syster med hennes graviditeter men ändå.. Det räcker med att vänta på BIM.. inte en vecka till :/


    Jag är på CD13 idag och har börjat få ökning på ÄL-stickorna Så det är bara att ligga på nu och spana efter dippen! Jag hoppas MYCKET på augusti och hinner eventuellt med då BIM då, om jag inte få plus nu i början av augusti. BIM 2/8.

    Ujuj vad spännande! Läst en del om att vissa plussar först på BIM+4-7. Är du helt säkert på när ÄL var? Att tempen är fortsatt hög låter väldigt lovande!
  • Jenzia
    capslock1 skrev 2020-07-17 11:14:03 följande:

    Blir galen på min kropp! Nu har mensen varit försenad i 4 dagar.. Brukar alltid ha en cykel på 29 dagar och idag är det dag 34. Har tagit teststicka som visar negativt 

     

    Haft lite bruna, vattniga flytningar när jag torkar mig men that?s it? Aldrig haft förut. Inget som syns i trosan liksom. Molande värk i livmodern. Vad tror ni? Vänta i några dagar till antar jag.. Säkert bara skengravid. Suck! 


    Säker på när ÄL var? I våras hoppade min ÄL helt plötsligt från CD13 till CD17 och stannade där några månader. Första cykel var riktigt frustrerande, då var mensen sen fyra dagar, men då räknade jag ÄL felaktigt från CD13...
  • Jenzia
    CairoCarro skrev 2020-07-18 04:18:02 följande:

    Härligt att du är där redan, håller tummarna för att det går vägen!

    Ja, jag vaknade precis illamående och svettig igen och ytterligare ett test.. som var positivt!! Vi använde sånt conceive plus glidmedel detta försök, fick rekommenderat av en vän som blev gravid första gången de testade det. Vet inte om det spelade in alls i slutändan men verkar ju inte ha varit dåligt iaf.. :) Nu får man bara hoppas att man tar sig hela vägen i mål också!


    Åhhh!!! Grattis!! Vad härligt!! Jag håller tummarna för att allt går bra! Vilket försök var detta?
  • Jenzia
    CairoCarro skrev 2020-07-18 12:10:10 följande:

    Det var bara vårt andra, så känner mig väldigt ödmjuk inför att det gick så snabbt. Men som sagt.. jag vågar inte andas ut än.. haha.


    Jag unnar dig verkligen att slippa försök på försök! Själv håller jag tummarna för att det är i augusti jag får mitt plus, på försök sju eller åtta då jag har BIM både i början och slutet av augusti
Svar på tråden Försök med första barnet - BIM juli