Inlägg från: Konservativ |Visa alla inlägg
  • Konservativ

    BLM: Är "vita" personer hatade?

    BLM är en marxistisk och rasistisk organisation. Man ägnar sig åt våld och upplopp. Att man inte vill ha polis beror på att man inte vill åka fast. Tyvärr stöds verksamheten av demokratiska partiet som man ger pengar till.

  • Konservativ
    Ocdkille skrev 2020-06-26 23:51:36 följande:

    Om du verkligen satt dig in i hur det är i USA så hade du fattat. För det första att vissa vill lägga ner polisen beror på att för många afroamerikaner är polisen farligare än dom kriminella. Ringer dom efter polisen är det en risk att dom dödas. Sen anledningen att det blir en större sak när en afroamerikan mördas av polis beror på att dom i väldigt många fler fall dödas av polis. Och i flera fall har det varit rena avrättningar. Sen behandlas dom även annorlunda av polisen. Det är tex ett väldigt stort problem med vita som ringer polisen bara för att en afroamerikan gör något helt vanligt. Sen är det en väldigt skillnad hur poliser i USA agerar mot vita jämfört med svarta. En afroamerikan riskerar tex alltid att bli dödad i kontakt med polisen även om dom inte gjort något. Rasismen är enorm och det måste vi stoppa. Sen BLM handlar inte om att hata vita. Det handlar om att mörkhyade ska ha samma rättigheter som oss vita.


    Den svarta befolkningen är femton procent av befolkningen men står för hälften av morden. Buhuu va synd om de svartaaaaaa! Nä faktiskt inte. Inte ett dugg synd om mördare.

    Fast ändå är det jävligt synd om dem svarta befolkningen för de har ledare från det demokratiska partiet som har slagit sönder de svarta familjerna. Nu lämnar fler och fler det demokratiska partiet och om Trump vinner i november kommer det åter bli bättre.

    Om polisen avskaffas, eller om de helt enkelt slutar eftersom de demokratiska politikerna motarbetar dem så gör det inget. Miliser håller redan på att ta över säkerhetsarbetet.
  • Konservativ
    Ocdkille skrev 2020-06-29 01:16:11 följande:

    Så du tycker inte det är synd om människor som måste vara beredd att visa upp id och blir kroppsvisiterade vad än dom gör. Dom kan sitta på sin egna tomt och plötsligt ser en vit person det och ringer polisen. Sen att svarta står för många av morden är eftersom dom är den fattigaste delen av befolkningen och alltså bor där det är mycket kriminalitet. Sen skulle vita dömas lika hårt då skulle fler vita finnas i statistiken. Vi hade ju tex fallet med den rika överklasskillen som mejade ner flera människor med sin sportbil när han var påverkad av droger. Han kom undan med i princip en varning eftersom domaren ansåg det förmildrande att han varit bortskämd och därför inte lärt sig bättre. Samtidigt fick en svart kvinna som sköt en man i självförsvar livstid. Sen dina sk milliser är snarare ett hot. Dom står för en stor del av den inhemska terrorismen i USA. Men om du och andra inte gillar människor som inte är vita varför köper ni inte någon ö någonstans där ni kan leva i er nazistiska drömvärld. Världen skulle bli så mycket bättre då.


    Du är fruktansvärt oförskämd som kallar mig nazist. Nä, man är inte nazist bara för att man inte håller med Aftonbladets propaganda. Visst finns det fall där svarta behandlats illa.Precis som det finns fall där vita behandlats illa av polisen. Det är ett faktum att svarta står för långt fler mord och fattigdom är ingen jävla ursäkt!

    Vilka håller de svarta i fattigdom, vilka splittrar de svarta familjerna? Om du nu är så mån om de svarta borde du veta svaret på det.
  • Konservativ
    Themis skrev 2020-06-29 19:05:58 följande:

    När det väl fanns en begynnande medelklass av svarta, med affärer och företag som det gick bra för, så kunde det naturligtvis inte tolereras av den vite mannen:

    en.wikipedia.org/wiki/Tulsa_race_massacre

    Och sen var det det där med hur skolor blir bra och dåliga, vem som får bolån, och hur man investerar i samhället...

    www.facebook.com/NowThisPolitics/videos/2529359743953445/UzpfSTEwMDAwMDQyMjA1NjIyMTozMjg5MjAxMjM3NzcwNTc5/


    Vilka har stått för diskriminerande lagar? Demokratiska partiet.
  • Konservativ
    Jemp skrev 2020-06-30 19:34:44 följande:

    Så du tycker det är vettigare att förklara kriminalitet med hudfärg än med fattigdom?


    Var skrev jag det?! Kriminaliteten beror på flera saker men främst två: eget val och frånvarande fäder.
  • Konservativ
    Jemp skrev 2020-06-30 19:34:44 följande:

    Så du tycker det är vettigare att förklara kriminalitet med hudfärg än med fattigdom?


    Var skrev jag det?! Kriminaliteten beror på flera saker men främst två: eget val och frånvarande fäder.
  • Konservativ
    Jemp skrev 2020-07-01 10:15:29 följande:

    Du verkar tycka att det är fel att förklara det med fattigdom, men helt ok att acceptera att det är högre kriminalitet hos svarta. Och verkar inte tycka att det därmed är några problem att hederliga blir illa bemötta för att de råkar ha samma hudfärg.


    Nej, jag hävdar att de inte blir sämre bemötta.
Svar på tråden BLM: Är "vita" personer hatade?