Inlägg från: Xenia |Visa alla inlägg
  • Xenia

    BLM: Är "vita" personer hatade?

    Det egentliga problemet är polisbrutaliteten, dvs att de skjuter el på annat sätt dödar oskyldiga (el iaf oskyldiga till allvarliga brott). Men av någon anledning görs allt till en rasfråga. Fler (procentuellt sett) svarta än vita begår vissa brott och det leder till att fler svarta dödas.  

    Det som är fel är polisens inställning "skjut först och fråga sen". Både vita och svarta borde demonstrera mot denna polisens inställning.

  • Xenia
    ThreeCherries skrev 2020-07-01 10:47:41 följande:
    Att ge sig på och plundra någon överhuvudtaget finns det absolut inga ursäkter för!

    Att hata sin förövare för att den hatar en först är en instinktiv reaktion man måste kämpa emot om inte man vill ha den, jag har förståelse för alla människor som reagerar så, även om jag hellre unnar dem att leva i frihet från hat.

    Det jag nämnde förut handlade inte om att man hatade vita för deras hudfärg, att hata någon pga deras hudfärg är rasism ja, jag pratade inte om det.
    Ofta är de stackars butiksägarna "gula", dvs asiater ofta koreaner. I de svarta områdena finns inte de stora kedjorna, däremot små butiker startade av asiatiska invandrare. De som bor i dessa områden borde vara glada att dessa butiker finns men i stället plundrar och vandaliserar de.

    Jag hatar verkligen dessa plundrare och vandaler. Har väldigt svårt att förstå och ursäkta dem. Polisen törst inte heller göra något.
Svar på tråden BLM: Är "vita" personer hatade?