Inlägg från: Anonym (Signe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Signe)

    Åh kan inte ungen komma ut snart - gnälltråd för oss som väntar på vårt sommarbarn

    Jag både längtar och bävar till förlossningen. BF på måndag. Men det är första barnet så går säkert över tiden. 30 grader här på västkusten. Varmt och jag längtar till en badstrand, men har så ont/foglossning och är så trött. Ligger mest som en strandad val på soffan, i underkläder med fönster öppna och fläkten på max. Längtar efter att vara o-gravid.

  • Anonym (Signe)
    BaeBinkie skrev 2020-06-28 11:19:48 följande:

    Vad gör ni idag? Sov som en kratta i natt, var uppe.och duschade iskallt två gånger och sen blev jag väckt av mig treåring 06.30. Oh the joy!


    Samm som tidigare: den strandade valen. BF imorgon, men inga som helst känningar eller tecken på att det skulle dra igång. Ska äta godis. Annars inga planer för dagen.
  • Anonym (Signe)
    Jooosen skrev 2020-06-28 17:02:55 följande:

    Oxå sovit som en kratta! Vaknat o kissat 3 ggr. Avlidit av värmeslag i sovrummet. Solen ligger på lägenheten dygnet runt så är typ 40 grader inomhus.... känner mig såååå tung! Ni behöver inte svara om det är känsligt, men har ni gått upp mycket i vikt? Ja känner mig så sjukt ovan av att släpa runt på massa extra. Pust. Kram på er


    Japp, 16 kg. Men det är inte det som känns värst för mig. Det är foglossningen, karpaltunnelsyndromet, kissa upp till åtta gånger på en natt etc.
  • Anonym (Signe)
    Amwildas skrev 2020-06-28 17:00:34 följande:

    Lagom till att åska o regn ska komma så åkte vi in tidigare på grund av blödning o vattenavgång . Är nu fast här tills de sätter igång imorgon bitti om inget händer . V38 imorgon .


    Spännande. Håller tummarna för att allt går bra!
  • Anonym (Signe)

    Happ. Nu har BF passerat och ingen bebis på gång än. Suck.

  • Anonym (Signe)

    Och nu är min bebis ute också. Äntligen! Värd att vänta på.

  • Anonym (Signe)
    Jooosen skrev 2020-07-02 19:26:21 följande:

    Stort grattis! Gick allt bra?


    Tack.

    Japp allt gick bra. Blev nästan lite förvånad över hur väl förlossningsvården i Sverige fungerar. Jag är nöjd med allt.
  • Anonym (Signe)
    Jooosen skrev 2020-07-03 09:07:26 följande:

    Men åh vad skönt att höra! Var det första barnet eller syskon? I vilken del av Sverige bor du?


    Första barnet, Göteborg.
  • Anonym (Signe)
    Jooosen skrev 2020-07-10 13:28:50 följande:

    Okej jag förstår! Låter helt rimligt. Jag är lite rädd att det ska bli en jobbig förlossning. Känns som att alla jag pratar med har haft typ en skräckupplevelse. Ändå ska föda barn vara såååå jäkla naturligt haha... man undrar ju vad naturen gjort för fel :P


    Utifrån sett kan nog min förlossning tyckas vara en skräckupplevelse (avslutades med akut snitt), men jag är nöjd ändå. Det enda jag är missnöjd med är att anknytningen till mitt barn inte var den bästa de första dagarna, då vi var inlagda på olika avdelningar (jag hade ingen fysisk möjlighet att ta mig till mitt barn så ofta som jag velat heller). Men, jag är ändå nöjd. Jag vill aldrig mer föda barn, men jag känner mig inte ärrad för livet eller så. Det var värt det för att få min lilla skrutt. Det jag vill ha sagt är: Alla förlossningar blir kanske inte som man tänkt sig, men i de flesta fall blir det helt ok ändå.

    Min förlossning var nog jobbigare för min man, än för mig som var "uppe i det". Han trodde ett tag att både jag och barnet skulle dö. Personalen var jättegulliga med honom och förklarade allt som hände och hade även samtal med oss båda efteråt.
Svar på tråden Åh kan inte ungen komma ut snart - gnälltråd för oss som väntar på vårt sommarbarn