• AnnaZL

    Sambo förstör allt

    Lär dig ta hand om ekonomin, för inte över mer pengar till honom, flytta till eget.

    Han vill inte arbeta, utan bara missbruka upp dina pengar. Du kommer inte att kunna ändra på honom. Det är bara han som kan och nu har han en perfekt missbrukartillvaro- inget ansvar och pengar som bara kommer in ändå.

  • AnnaZL

    Och för att förtydliga: du kan inte kämpa dig till att han slutar missbruka! En missbrukare vill missbruka, inget du gör kan ändra på det. Du kan lika gärna  kämpa för att förändra vädret.


    Ni kommer aldrig att kunna ha ett bra förhållande- han missbrukar, ljuger stjäl pengar från dig och bryr sig bara om sig själv, låter dig jobba och slita. Om han ville något annat skulle han bete sig annorlunda.


    En missbrukare är styrd av sitt missbruk. Det spelar ingen roll om de gråter och säger vackra ord- se bara till deras handlingar.

  • AnnaZL
    Anonym (Äter upp mig) skrev 2020-06-27 10:39:57 följande:
    Det är skillnad på att bruka och missbruka. Men en som brukar blir inte tokig om den går utan droger 1 dag. En brukare blir inte så desperat att den åker 20 mil för att köpa sig 5 gram.

    Jag är från en missbrukarfamilj. Båda föräldrar och 2 syskon missbrukar tyngre droger. Det gör allt , verkligen allt för att få sin dagliga dos. Så jo jag anser att han behöver hjälp. Även för att jag ser hur dåligt han mår . Han är inte samma person längre. Inte samma drivande kraft som förut.

    Egentligen spelar hans missbruk/bruk ingen roll. Han vägrar bidra ekonomiskt, ljuger för dig och stjäl från dig. Det är tillräckligt för att behöva lämna. 


    Det enda missbruket tillför är oförmåga att kunna ändra sig, men det finns folk som ljuger och stjäl och inte vill ändra sig utan missbruk också. 

Svar på tråden Sambo förstör allt