Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?

    Fyfaaan vad fräckt att ta för givet att du ska vara gratis barnflicka dagtid och plugga på din fritid! Vad skulle han göra med barnen om inte du var hemma? Flytta inte ihop med den där egoisten vad du än gör!

  • Miss Skywalker
    Anonym (X) skrev 2020-06-29 19:52:30 följande:
    De två äldre barnen har varit hemma efter skolan själva i ett år, så de verkar ju kunna sköta sig själva. Den yngre slutar förskolan nu och han vill alltså att också hon ska komma hem efter skolan och inte gå på fritids. Jag tror INTE att det skulle fungera om inte jag/annan vuxen var där. Hon är inte på långa vägar lika mogen som de äldre. Han brukar inte heller lämna henne själv nu om han åker iväg nånstans. Jag har frågat honom hur han hade tänkt sig om jag inte hade varit där, och han svarade att han inte visste. Jag kan lova att hon hade behövt vara på fritids då, för alla tre barnen själva utan vuxen skulle inte fungera. Jag har tillbringat tillräckligt med tid med dem för att se det.
    Vad säger han när du förklarar att du behöver din fritid på kvällarna som alla andra normala människor? Låter iofs som du inte skulle få det heller oavsett. Han lär väl ta för givet att du ska sköta allt då också..
  • Miss Skywalker
    Anonym (X) skrev 2020-06-30 00:13:47 följande:
    Jag vill verkligen vara med honom och bo tillsammans med honom. Jag trivs där. Jag tycker om barnen också och min dotter trivs med honom, bonussyskonen och att vara där. Han är vettig på många sätt annars och det funkar bra liksom. Det är bara det här som är knepigt.
    ?Bara? Det är det mest avgörande när det gäller hela er relation och din framtid. Skulle tappa mina känslor för någon som så tydligt vill att jag ska vara hans städkärring och som inte bryr sig om jag har någon fritid.
Svar på tråden Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?