Inlägg från: Anonym (Molly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Molly)

    Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?

    Kvinna vad tänker du med? Har du tänkt att misslyckas med dina studier för att du tar hand om någon annans barn? Flytta långt bort från förskolan utan att ha transporten för barnet fixat? Du letar efter problem.

    Vill du vara kvinnan som har en egen inkomst och som inte är beroende av en man måste du ta dig själv på allvar.

  • Anonym (Molly)
    Anonym (X) skrev 2020-07-01 21:38:44 följande:

    Tog upp frågan om fritids igen. De har inte bestämt sig än. Undrar vad som krävs för att de ska bestämma sig för nåt. De två äldre kommer att komma hem iallafall och jag sa att det var ok men att jag inte kommer att vara tillgänglig.

    Jäkla viktig fråga liksom. Kommer jag behöva ta hand om tre barn (hur fina de än må vara) från kl13 får jag hoppa av en av kurserna och få halvt csn och då kommer jag oavsett om han kan skjutsa min dotter eller ej inte ha råd att ha henne på förskola.


    Du måste bestämma dig för vilka mål du ska ha och hur du ska uppnå dem. Och sedan genomdriva det.

    Personligen tycker jag att utbildning och karriär är extremt viktigt. Har drivit den frågan stenhårt i mitt eget liv efter att jag blev ensamstående. Lämnade en karl som inte vill flytta med efter mina studier. Men det är jag det. Någon annan kan värdesätta något annat mål. Det viktiga är att man lyckas genomföra det man värdesätter i sitt liv.
  • Anonym (Molly)
    Anonym (X) skrev 2020-07-01 21:56:39 följande:

    Ja mitt mål är ju inte att vara ofrivillig, obetald barnflicka iallafall. Men jag vill ju fortfarande bo tillsammans med den jag älskar. Mitt mål var ju liksom det, och att slippa ifrån mitt stressiga jävliga jobb och studera något som jag tycker om hemifrån. Och att min dotter ska trivas och ha det bra och inte behöva ha en så stressad, olycklig mamma som jag varit senaste åren.


    Varför ska du plugga? Ska du plugga bara för att tillfälligt kunna fly från ditt stressiga jobb eller för att få till en långvarig förändring?
  • Anonym (Molly)

    Tycker att man ska ställa upp för varandra i en relation. Men blir lite orolig för att du ska hamna i en kvinnofälla. Och ännu värre misslyckas med dina studier.

Svar på tråden Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?