Inlägg från: Anonym (en kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en kvinna)

    Hjälp... Vilken abortmetod?

    Det finns ingen "slutända" här, fakta är att du redan borde ha skärpt till dig och tagit ett beslut. Lite obehag nu eller nästa 20 år med ansvar för barn- det är bara att välja.

    Jag har gjort en kirurgisk abort i v 6, det gick busenkelt och jag var pigg igen dagen efter.

    Sen fick jag MA i v 13 (foster slutade växa i v9) och blev övertalad att ta medicinsk utdrivning, fast jag lutade mer åt kirurgisk.
     
    Det var helt för jävligt. Cytotec är rent ut sagt en skitprodukt och tabletterna gjorde ingen verkan alls förrän allt smärtstillande jag hade fått instruktion att ta hade gått ur. Det som skulle börjat efter 6 timmar började efter 15 timmar och då var det mitt i natten.

    Vattnet gick när fostersäcken sprack, jag störtblödde, skakade och grät av smärta medan min man ringde gynakuten i panik för att försöka få mer smärtstillande.

    Det tog en hel månad och tre gynbesök där läkare tjabblade med varandra om huruvida mitt missfall skulle ses som avslutat eller om de ändå skulle behöva skrapa mig kirurgiskt efter allt lidande. Besök två fick jag fler Cytotectabletter som inte åstadkom ett skvatt mer än att ge mig hemska kramper.

    Hade jag fått göra om det hade jag bråkat mig till en skrapning, för det var så mycket bättre. Men vården måste klart spara pengar och tabletten är mycket billigare än en sövning med allt vad det innebär.

Svar på tråden Hjälp... Vilken abortmetod?