• SLM
    Tue 30 Jun 2020 13:55
    312 visningar
    5 svar
    5
    312

    Oro inför syskonförsök

    Hej, jag och min sambo har börjat försöka med syskon men jag är nu orolig. När vi fick vårt första barn för två år sen så hade vi väldigt lätt att bli gravida, vi vart gravida två gånger på första försöket (som tyvärr slutade i mf) och sen gravida igen på första försöket som slutade i vårt barn.

    Nu när vi försöker bli gravida med syskon så har det inte hänt något på några månader. Jag vet att det är naturligt att det kan ta tid att bli gravid men jag blir så rädd att det är något som är fel när det gått så fort de tidigare 3 gångerna. Är det någon som vart med om liknande när det sedan gått bra? Vi är båda under 30, jag slutade med p piller för ett halvår sedan och jag vet att jag har ägglossning (testar inte med stickor men jag får ägglossningssmärta varje månad)

    Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Oro inför syskonförsök
  • SLM
    Wed 1 Jul 2020 14:02
    #4

    Hej,

    Tack för svar,detkanske är som ni säger att smärtorna inte betyder att ägglossnings sker just då.Brukar få mens 11 dagar efter men ägglossningen kanske skett innan smärtorna eller efter... hade ni några symptom som gjorde att ni trodde att ni hade äl när ni inte hade det? Ska absolut beställa hem tester!

Svar på tråden Oro inför syskonförsök