• apan95

    Tempkurvor

    Hej!

    Har använt NC sedan januari och alltid haft enkelt att läsa av grafen. Men denna månaden är det med otydligt..

    Hade positivt LH cd 18 och tror även kvällen cd 17 men osäker...

    Uteslöt min temp cd 22 pga att tempen hade legat i öppet fönster kallt och gav superlågt resultat...

    Vad tror ni om min graf och LHtest..?

    Första bilden är cd 17 andra cd18

  • apan95
    Cattisl skrev 2020-07-19 05:56:36 följande:

    Hej,

    Vad menar du med vad vi tror? Om det är positivt äl test eller ej?


    Ja precis, vilken dag tror ni ägglossningen var eftersom det inte är någon tydlig temphöjning...
  • apan95
    Cattisl skrev 2020-07-19 09:25:09 följande:

    Det ser nästan ut som om du inte hade någon. Hade du en äl sticka som gav utslag den 18e så kom ju ÄL tidigast 19e och efter det syns ingen höjning...hmm..

    Var ÄL den 17e så kom ju en liten stigning på typ 0,1.

    Har du tempat förr?

    Min höjning efter äl var +0,4 så +0,1 låter nästan mer som en normalvariation om inte din temp stigit mer nu?


    Har tempat sen januari och det har alltid varit en tydlig höjning så därför e jag osäker nu. tempen har stigit lite yttligare men ägglossningen står kvar på samma datum enligt NC, men får väll bara avvakta och se helt enkelt.

    Tack för input! :)
  • apan95
    EllieBelliee skrev 2020-11-05 05:43:56 följande:

    Jag har äntligen plussat! :D Är nu osäker på om jag ska fortsätta ta temp eller avvakta med det. Har läst att det kan vara bra för att eventuellt upptäcka om tempen sjunker för mycket. Men kan samtidigt tänka mig att det lätt kan leda till stress och oro? Hur har/hade ni gjort? :)


    Grattis!!!

    Jag hade slutat tempa om jag var du. Gjorde misstaget att fortsätta när jag va gravid i september men ångrar det, va en stress varje morgon som var helt onödig, dock förutsåg jag ju mitt missfall när tempen droppade drastiskt, men som Cattis innan skriver så kan man ju ändå inte förhindra det!

    Passa på och njut bara! <3
  • apan95

    Hej alla!

    Har nyligen haft (tror jag?) min andra ägglossning efter missfallet. En vecka senare än vanligt när jag nästan gett upp kom den!

    Det jag nu undrar är om ni märker av att ni har lägre temperatur under vintern? Det är väldigt kallt i vårt sovrum på morgonen och jag tycker mig märka det på kurvan även om jag läst att det inte ska påverka..

    Har haft lägre tempar än vanligt hela denna cykeln så undrar om det kan vara så?

    Bifogar bild på min graf, tycker mig ändå se en tydlig temperaturhöjning även om den ännu inte överstigit CL, vad tror ni? :)

  • apan95
    Stickling skrev 2020-11-30 09:10:49 följande:

    Hej!

    Beklagar ditt missfall. Du tror inte att det kan vara missfallet som gjort din temp lägre än vanligt då? Jag hade ett tidigt missfall för några veckor sedan och tycker att tempen varit lägre än vanligt sedan dess.

    Tycker också det ser ut som att din temp är på väg upp. Hoppas på det, alltid skönt att få ägglossningen bekräftad!


    Tack desamma <3

    Joo det skulle de kanske kunna vara.. men märkte inte av det förra cykeln som var första efter missfallet och då bodde vi i vår gamla lägenhet där de va varmare i sovrummet haha...

    men hoppas det reder sig som du säger!

    Lyckas vi inte detta försöker igen så ska vi ringa till Gyn o få komma tillbaka o fortsätta vår utredning!

    Tack för input! :)
  • apan95
    Soff skrev 2020-12-15 12:32:03 följande:

    Den här månaden har min temp inte betett som den brukar efter ÄL. Normalt sett så brukar min temp gå upp ganska kraftigt efter ÄL och sen hålla sig hyfsat högt ovanför coverline. Denna månaden så har jag visserligen en temphöjning, så ÄL verkar vara bekräftad (har också haft postivt ÄL-test), men den har gått långsammare uppåt, sen har tempen legat lågt, precis ovanför coverline. Idag gick den t.o.m nedanför coverline.. Min förhoppning är förstås att det händer lite saker i kroppen just nu och ägget håller på att fästa, så min temp kommer gå upp som tusan här nu i dagarna :) ... men vet förstås inte alls. Har lite extra höga förhoppningar denna månaden då jag gjorde en hssg (spolning) innan denna ÄL. Har mensvärk och mår illa.. men det finns nog inga symptom som jag inte haft tidigare, som inte har betytt graviditet, så jag har litar inte på något sånt. Men tänkte höra med er därute, finns det någon som upplevt en ovanligt låg kurva efter ÄL, men som sen varit gravida? 


    Hej!

    Min tempkurva va väldigt ?vanlig? även när ja va gravid! Den steg högre först efter 11 dagar efter äl! skulle säga att den kändes som en väldigt vanlig kurva me lägre temp i början, enda skillnaden nu i efterhand är att den kändes väldigt ?stabil?. Har sällan en superhöjning dagen efter äl heller, håller tummarna för dig <3
  • apan95
    Soff skrev 2020-12-15 13:59:53 följande:

    Hej! Åh okey, det låter ju ändå lite hoppfullt, att det kan ta lite tid innan den faktiskt höjs. Något verkar hända i kroppen, men om det är graviditet eller något annat, det visar sig :) Vore ju fantastiskt om det blev en sådan fin julklapp i år.. 

    Hur är det med dig förresten? Tänkte på dig efter ditt MF, det gjorde ont i hjärtat, trots att jag inte ens känner dig. 

    Tack <3 håller tummarna för dig med<3 

     

     


    Ja, visst börjar man känna sig otålig nu..

    åååh va du är fin! Det är bra med mig, pendlar mycket, vissa dagar e bra och vissa tortyr! Gått två månader sedan missfallet och har varit i kontakt med kliniken som nu ska återkoppla till mig om en fortsatt utredning. Men vi kämpar på under tiden. ibland känns allt så overkligt, det men går igenom liksom. Men hoppas det ska vi vår tur snart!<3
  • apan95
    Stickling skrev 2020-12-15 13:54:24 följande:

    Hej! Har du någon bild på din tempkurva? Jag har bim på fredag eller lördag men tycker att tempen ser ut att vara på väg ner redan så misstänker att mensen är på väg :(


    Hej!

    Självklart, här är en bild på kurvan jag var gravid, även om det blev kort..

    misstänkte som sagt ingenting utan tog endast ett test för att det var dags för oss att återkoppla till kliniken och ville såklart ?utesluta? att jag redan skulle vara gravid då! Vilket försök e ni på?

    Håller tummarna för dig<3

  • apan95
    Stickling skrev 2020-12-15 19:34:44 följande:

    Hej igen! Tack snälla! Förlåt, förstod inte att graviditeten slutade i missfall! Beklagar det :( Usch, så tråkigt. Såg att du skrev ovan att ni är under utredning. Hoppas att det går bra och att du snart får ett plus som stannar kvar <3 

    Jag är på försök nr sex nu. Hade ett tidigt missfall i oktober, så detta är andra cykeln efter det. Tack för dina tummar <3 Jag gör detsamma för dig!


    Tack <3 vi får kämpa på snart är det vår tur, hoppas jag!!
Svar på tråden Tempkurvor