Inlägg från: Körsbärsdalen |Visa alla inlägg
  • Körsbärsdalen

    Min gravida sambo med taskig attityd

    Ja, stackars min man. Är gravid med fjärde barnet nu och kan också förvandlas till ett hormonellt monster över ingenting. Visserligen ber jag om ursäkt sedan, och börjar störtböla för att jag var så elak och han är så lugn och står ut med mig... Så tröstar han mig, för att jag gråter, för att jag var förbannad på honom över 'inget'. Har inte varit så alla graviditeterna, men denna (och andra graviditeten) har gjort mig extremt humörsvängig. Oroa dig inte, är hon inte ett monster som ogravid så kommer hon nog bli som vanligt igen någon månad efter graviditeten (men då är det ju trötthet och liknande som sätter press på relationen istället).

    Nej, graviditet är ingen ursäkt för att bete sig som ett monster - men kan få en att bete sig som ett monster ändå...

  • Körsbärsdalen
    Garunder skrev 2020-07-09 16:01:16 följande:

    Jag skrev bara vad hon sa till mig.

    Som sagt pms eller inte det börjar bli jobbigt för man ska ä då kunna hejda sig eller åtminstone visa att man ångrar sig.


    Är hon såhär som ogravid?
  • Körsbärsdalen
    Garunder skrev 2020-07-09 18:06:25 följande:

    Februari månad.


    Då kommer beteendet gissningsvis pågå t.o.m. februari månad. Sedan en hormondipp efter förlossningen som kan göra en ganska konstig. Sedan sömnbristen ovanpå det, eventuellt såriga bröstvårtor o.s.v. som kan dra ner humöret lite. Sedan kan du nog räkna med att hennes mer vanliga jag kommer tillbaka!
  • Körsbärsdalen
    Garunder skrev 2020-07-09 18:18:59 följande:

    Tack för svaret.

    Jag tycker allt blev helt jobbigt nu när hon säger att hon behöver vara för sig själv. Jag menar, det är inte bara hennes barn hon bär på. Det är mitt med.


    Det kanske är bra att lugna ner sig på varsitt håll ibland?
Svar på tråden Min gravida sambo med taskig attityd