Inlägg från: Anonym (tur i turen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tur i turen)

    Hur kommer det sig att vissa får all tur i livet?

    Jag såg nåt program där nån undersökning visade att folk som tycker att dom har tur, får mer tur. Enkelt förklarat så gör det att man ser mer möjligheter, man ser dom små sakerna osv. 

    Jag tycker inte folk med bra utbildningar, hög lön osv haft direkt TUR. Dom har ju jobbat hårt för det (i dom flesta fall)! 

    Jag har själv alltid sett det som att jag har mycket tur. Saker liksom bara löser sig för mig, ändå har jag kämpat som många andra med arbetslöshet, osv. Jag har aldrig haft bra ekonomi, men tänker ändå ofta att pengar ofta bara hamnar hos mig. Inte genom tex vinster, utan att helt plötsligt så finns det bara lite extra pengar på kontot. Kan vara att jag glömt att jag har pengar på Paypal osv. Sen kommer skatteåterbäringen. Alltså, helt normala saker! Men en mer negativ person hade kanske fokuserat på det dåliga. Bara sett utgifterna och inte dom där små guldkornen. 

    När något går dåligt för mig, för det gör det såklart ibland, så tänker jag liksom att det kanske var dags att jämna ut lite. Det går ju inte bara att ha tur. Som sagt, jag är halvt arbetslös, har aldrig haft en riktig månadslön, men mitt tänk gör att jag ser alla dom små sakerna som kommer till mig.

Svar på tråden Hur kommer det sig att vissa får all tur i livet?