• Steeph

    Försök med första barnet - BIM augusti 2020

    CairoCarro skrev 2020-08-03 20:11:58 följande:

    Ja, dom är bra! :) Ja, nu börjar man bli paranoid och tänka att det kanske inte blir nån denna månaden bara pga mf, haha.. men tyckte jag började känna nåt på vänster sida nu.

    Brukar du känna när du har ÄL och på vilken sida?


    Åh håller tummarna!!

    Jag brukar få molvärk och ?konstig? känsla i tjejmagen. Kan även få huvudvärk dagarna innan. Sen precis på ägglossningsdagen brukar jag få en kortare stund när känslan är som mensvärk och mer knivskarp smärta.
  • Steeph
    CairoCarro skrev 2020-08-03 23:29:13 följande:

    Brukar vara ganska liknande för mig, men kan känna mer illamående än huvudvärk. Brukar du få på varannan sida varje gång eller är det ofta på samma sida?

    Tog ett till test nu eftersom jag kände av vänster äggstock nyss, och mycket riktigt så var det peak nu! Har sagt åt mannen att han måste springa hem från jobbet (fortfarande dag här borta), så vi får väl se om han pallar trycket nu haha.. stackarn.


    Jag brukar inte känna vilken sida det är från haha härligt!! Hahah ja... hoppas ni fick till det
  • Steeph
    CairoCarro skrev 2020-08-04 17:30:07 följande:

    Det fick vi, som tur är! Nu börjar den (andra) eviga väntan.. BIM 18/8 :)


    Härligt!! Håller tummarna
  • Steeph

    Här har det börjat komma lite molvärk (cd8) så får se när ÄL infinner sig. Jag brukar ha molvärk cirka 1 vecka innan ÄL. Provar ju dessutom rosenrot så det gäller att hålla koll nu.

  • Steeph
    CairoCarro skrev 2020-08-05 16:12:47 följande:

    Kul när det närmar sig! :) Brukar du ha ÄL runt dag 14?

    Känner mig skeptisk för egen del nu.. tyckte jag hade mindre fertilt sekret än förra månaden.. :/


    Nä jag kan ha varierande. Har haft ÄL runt dag 18-19 efter ma. När jag tog rosenrot för 3 cykler sedan fick jag ÄL på dag 16. Så för mig gäller det att ha koll. Börjar nog på ÄL test på lördag. Är då på cd11.

    Sekret kan vara olika från cykel till cykel.

    Har tempen stigit?
  • Steeph
    CairoCarro skrev 2020-08-06 19:45:37 följande:

    Fattar, hoppas du inte behöver vänta för länge, så att ni kan få börja försöka snart! :)

    Jo jag har tempat, har dock inte en temp med två decimaler än, men med min vanliga temp har jag iaf kunnat notera typ 0,3 graders stigning än så länge.. inte jättemycket men tillräckligt. Förra månaden fortsatte det klättra upp till 1 grad över normaltemp, så får se vad som händer nu.. :)


    Åh härligt!! håller tummarna för er nu, du får uppdatera oss under dagarna fram till bim.
  • Steeph
    CairoCarro skrev 2020-08-07 15:37:57 följande:

    Som jag förstår texten så är det alltså adrenalinpåslag som kan påverka ÄL, och inte den specifika fysiska rörelsen vid löpning? I så fall borde det ju kunna appliceras på mycket, typ åk inte berg- och dalbana? Haha.

    Ni som slutat med kaffe, dricker ni koffeinfritt eller inget alls? Jag har koffeinfritt hemma och är såå sugen men har hejdat mig i några veckor..


    Jag dricker koffeinfritt men max 1 kopp per dag annars baga roibooste under dagarna.
  • Steeph

    Här har man njutit av en kebabtallrik med ris samt 5 godisbistar (lösgodis). Har inte ätit lösgodis på flera månader just för att jag varit rädd att äta det (pga vitt socker). Men idag tänkte jag att nej, jag kan inte sluta med allt jag tycker om för det kan ta flera år att bli gravid. Det jag dock försöker utesluta helt är gluten och mejeri. Nu är detta bara ett avsteg, kommer fortsätta att hellre äta dadelboll framför godis. Men idag var en sån dag då jag inte ville leva så extremt styrt.

  • Steeph
    Anonym (Kinder) skrev 2020-08-10 00:16:53 följande:

    Kan meddela också att ägglossningstestet var negativt än så länge, såg ut som de e ett par dagar kvar innan det blir positivt om jag ska utgå från tidigare tester andra cykler.


    Jag är på cd 13 och ska snart ta ett ÄL test. Har haft låg fertilitet 2 dagar. Hoppas få ÄL runt dag 17. Men vi får se När brukar du ha ÄL?
  • Steeph

    Cd 13, låg fertilitet (rund ring på cb digitala)... blir en lång väntan på ÄL. Fler som har ägglossning runt dag 17-18?

Svar på tråden Försök med första barnet - BIM augusti 2020