• Anonym (www.pippadig.se)

    Alexander Bard förklarar om vad han menade på twitter - videoklipp - vad är din åsikt?

    Alexander Bard diskuterar BLM och Bianca Ingrosso. Vad är din åsikt?   
    ">



  • Svar på tråden Alexander Bard förklarar om vad han menade på twitter - videoklipp - vad är din åsikt?
  • Anonym (Hmm)

    Att han är påläst, intelligent och vältalig!

  • Anonym (Pipparintedig.nu)

    Att han är en fjant som vill verka kunnig men egentligen bara rapar upp andras åsikter som han hoppas vara kontroversiella. Kvasiintelektuell är den spontana tanken.

  • flygrl

    Ska titta på det vid tillfälle och återkommer kanske senare. Om inte tråden blivit till ett slagfält då. :/

  • Anonym (.)

    BLM är ju ett minfält att diskutera. Om man på något sätt försöker lyfta nån form av djupare diskussion, eller påpeka något annat som är uppenbart, såsom att alla liv är viktiga startar ju lynchmobben direkt. Att ge sig in på Twitter i det var väldigt riskabelt.

    Kan ju tycka att det ligger lite i att Bianca är en mediahora, likt i princip alla influencers, men här man lite hyfs så säger man ju sådant inte i offentliga miljöer, och ännu mindre skriver det öppet. Är lite som politiskt självmål här. Han borde ha valt ett mindre kontroversiellt ord, eller låtit bli att skriva något negativt om andra på nätet.

  • MRAKas

    Bard är underbar.

    Se även debatten med Kasselstrand som finns på tuben...

  • Anonym (we)

    Att jag aldrig skulle orka lyssna på ett klipp med Bard. Det är inte som att BLM/Bianca/annat nyligt är hans första idiotiska uttalanden. Vidrig person.

  • Anonym (tobbe)

    Att han som vanligt försöker låta smart och påläst men samtidigt visar att han inte är det. Det är så komiskt när han pratar om intellektuella med tanke på att dom flesta av dom intellektuella stödjer blm. Ser man på hur det fungerar i USA då ser vilken idiot som helst att afroamerikaner behandlas väldigt illa. Och när han tar upp att svarta män är överrepresenterade i fängelser då missar han att det ofta sätts svarta män i fängelser utan att det finns bevis. Att svarta män lättare blir dömda och när dom blir det då döms dom hårdare. Att svarta kan gripas för saker som en vit inte blir gripen för. Att Bard inte ser ett problem när poliser kan gripa svarta män för att dom sitter och väntar på men kompis på starbucks eller för att dom går i "fel område" osv. Eller att svarta skjuts utan att ha gjort något. Då har Bard problem. Bard är en patetisk idiot. Och det är komiskt när han brukar försöka verka smart genom att ta upp filosofer och liknande fast han ofta inte fattat vad dom menat. Och han har sällan originella idéer. Han försöker bara verka provokativ men han är bara tragisk.

  • pyssel

    Jag ids inte se det än, men jag utgår från att det är lika "intelligent" som när han redogjorde för att han tycker att han bör, får och ska säga n**er, för att han "är bög" och "kallar sig det".


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel

    Haha, jag snabbspolade lite nu, och oj oj oj vad kränkt han är av lilla Bianca. Noterade att han fick med att tala om sig själv i tredje person IGEN, är det något som hör boomers till..? Vem gör sånt?


    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Alexander Bard förklarar om vad han menade på twitter - videoklipp - vad är din åsikt?