0 Följare 0 Följer

pyssel

Förälder

-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 8 Aug 14:27 pyssel svarade i tråden: Lätt utväcklingsstörd, går över gränserna.:
Det är TS som är vuxen, inte systern.

Äldre 8 Aug 14:25 pyssel svarade i tråden: Lätt utväcklingsstörd, går över gränserna.: Finns det inget stöd att få via hab? Att ha en lätt utvecklingsstörning är ju en av de sårbaraste funktionsnedsättningarna någon kan ha både vad gäller att råka riktigt illa ut själv och.
Äldre 7 Aug 14:24 pyssel svarade i tråden: "Avundsjuk" sambo: Man blir trött till slut när man drar största lasset att vuxet och balanserat ombesörja fördelningen av både praktisk och känslomässig uppmärksamhet. Förstår verkligen att det är jobbigt,.
Äldre 6 Aug 17:03 pyssel svarade i tråden: Sambo med ADHD/dyslexi: Och han kan så klart inte vänta sig att du ska göra scheman och listor.. Herregud, det får han göra själv. Jag har adhd och ber min sambo messa, inte bara säga om jag ska fixa ngt ÅT honom.
Äldre 6 Aug 16:57 pyssel svarade i tråden: Sambo med ADHD/dyslexi: Eftersom du ändå misstänker annat - i ovanstående låter det ju som att det finns mer där, som vissa svårigheter med att se att "på a följer b men även c och d" om uppdraget ska bli klart.
Äldre 6 Aug 16:40 pyssel svarade i tråden: Sambo med ADHD/dyslexi: Det är inte hans funktionsnedsättning som är ert största relationsproblem utan att han är respektlös och självisk som varken tar ett gemensamt ansvar för familjen eller ett personligt ansvar för sin funktionsnedsättning.
Äldre 6 Aug 16:08 pyssel svarade i tråden: Kan man vara ärlig om att man ogillar barnet?: För framtida relationer är det nog oåterkalleligt att öppet uttrycka ogillande mot ett barn. Däremot hade jag kommit till en punkt då det räcker med råge (med det du berättat här) och sagt att jag.
Äldre 6 Aug 09:12 pyssel svarade i tråden: 10 årig tjej: Det är egentligen katastrof att vissa som gör utredningar har så lite kompetens att skilja på något som är väldigt olika. Missar de svårigheter med ömsesidighet och föreställningsförmåga.
Äldre 5 Aug 20:31 pyssel svarade i tråden: 10 årig tjej: Ja precis:) Ibland ser det som du säger "likadant ut". T.ex att direkt bli varse att man bröt en social kod när man blev impulsiv (adhd), till skillnad från att agera på en impuls eller lust utan djupare förståelse.
Äldre 5 Aug 20:04 pyssel svarade i tråden: 10 årig tjej:
Allt du skriver låter väldigt mkt som autism.

(Barn med adhd/add har inga problem att förstå sociala koder).