• smulpaj01

    Han är plötslig bra vän med sin ex!

    Vet du nåt om hur relationen var mellan dem innan ni träffades? Har exet nån ny man i sitt liv?

  • smulpaj01
    Anonym (Fundersam) skrev 2020-07-15 20:06:25 följande:

    Tror att jag ger det lite tid och ser hur allt utvecklar sig. Nu är det sommar och lite andra omständigheter...(som t ex umgänge med barnet), Om de ses mer som vänner så kommer jag att ställa frågan. Måste hitta ett bra sätt lägga fram det.

    Kanske borde jag lägga henne som fb vän? Undrar hur de reagerar då.


    Förmodligen tänker hon att du är svartsjuk, han bryr sig nog inte.
  • smulpaj01
    Anonym (Fundersam) skrev 2020-07-15 20:34:07 följande:

    Nä skickar nog inte fb förfrågan, tänker inte kolla på sociala medier och börja stalka dem.

    Men vad tror du om situationen? Låter det som att de bara är vänner och inget annat. Eller utvecklar de kärlek igen? Och bör jag ens fråga?


    Jag tror att han känner sig så pass trygg och lycklig med dig nu att han kan umgås med henne utan att känna någonting för henne längre. Jag kan ju såklart inte veta, men det är vad jag tror. Tycker inte att du ska säga något i nuläget utan avvakta lite. Annars kan det starta någon "grej" av det och deras relation kommer påverkas och även er. Alltså att han får för sig att du är svartsjuk, berättar det för henne o.s.v.
  • smulpaj01
    Anonym (Bra relation tack vare dig (han ar lycklig)) skrev 2020-07-16 07:10:26 följande:

    Jag tanker ocksa i dessa banorna. Om det var han som blev dumpad sa har relationen kanske varit anstrangd innan eftersom han han varit sur/nere/sviken och hon fatt tampas med daligt samvete varje gang de traffats. Nar han nu har traffat dig, och enligt hans kompisar ar lycklig, och darmed gatt vidare, sa mojliggor det en normal relation till exet. Han behover inte langre ha negativa kanslor nar han ser henne, for han har ju dig, han ar ju lycklig. Hon behover inte ha daligt samvete mer eftersom han ju traffat dig och gatt vidare. Nu kan de antligen umgas som normala vuxna utan negativt laddade kanslor fran forr inblandade. Jag tanker att det har varit svart for honom att standigt traffa exet (vid hamtning/lamning) nar han inte haft det bra. Man grubblar pa varfor det blev som det blev och ar kanske arg for att man blivit lamnad. Men nu nar han ar lycklig ar det ju inga problem eftersom han kommit ut pa andra sidan s a s och gatt vidare. Da kan hon kosta pa sig att vara extra trevlig mot honom utan att det tolkas som att hon vill ha honom tillbaka (som han kanske kunde ha tolkat det om hon varit extra trevlig mot honom innan han traffade dig). Da kunde han ha blivit sarad och fatt fel signaler for sig. Det far han ju inte nu, nar han har dig, och hon kan vaga vara trevlig.

    Men a andra sidan, om hon ar singel och hennes ex plotsligt skaffar en ny sa kan det ju vara sa att kanslorna vaknar igen nar nagon annan tagit honom s a s, men jag gissar att om hon hade velat ha honom sa har hon ju haft manga ar pa sig att fa honom tillbaka. Jag tror helt enkelt att de nu, tack vare dig, kan vara trygga i relationen och att det inte blir sa infekterat att ses mot hur det hade varit om han varit singel och deprimerad. De kan alltsa ha en normal, bra och vanskaplig relation med varandra tack vare dig (att han ar lycklig).


    Exakt såhär menade jag med mitt kortfattade svar
Svar på tråden Han är plötslig bra vän med sin ex!