• Physalis

    Han är plötslig bra vän med sin ex!

    Det bästa är väl att du är totalt ärlig med honom. Förklara din oro över förändringarna och att du är rädd att fortsätta med risken att du investerar mer känslor och tid samtidigt som han kanske är påväg att lämna dig. Förklara att du inte vill stå där om någon månad hjärtekrossad utan hellre tar det nu om det är så.

    Om han har känslor för henne och är en bra person så kommer han då erkänna och ni kan avsluta redan nu.

    Om han inte har känslor för henne så kan han försäkra dig om sina känslor för dig och förklara vad som pågår mellan honom och henne.

    Risken finns såklart att han har känslor för henne men är oärlig med dig för att han vill behålla kakan och äta den samtidigt. Men då har du åtminstone försökt skydda dig själv.


    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    Anonym (Fundersam) skrev 2020-07-15 20:06:25 följande:

    Tror att jag ger det lite tid och ser hur allt utvecklar sig. Nu är det sommar och lite andra omständigheter...(som t ex umgänge med barnet), Om de ses mer som vänner så kommer jag att ställa frågan. Måste hitta ett bra sätt lägga fram det.

    Kanske borde jag lägga henne som fb vän? Undrar hur de reagerar då.


    Att vänta kan vara bra så man inte gör något förhastat.

    Att lägga till henne för att se hur de reagerar låter inget vidare. Det låter som ett bra sätt att plåga dig själv när du sen ägnar massor av tid åt att analysera deras reaktion eller brist på reaktion. Vänta tills du är redo att kommunicera rakt istället.
    Korrekturläser som en kratta
Svar på tråden Han är plötslig bra vän med sin ex!