Inlägg från: Anonym (Noll) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Noll)

    Hur många aborter har ni gjort?

    Inga. Skulle aldrig fallit mig in.

  • Anonym (Noll)
    Anonym (Bm) skrev 2020-07-16 15:30:00 följande:
    Vilket svar. Ingenting är självklart. Förhoppningsvis kommer du lära dig det genom livet.
    Kan det visst vara. Jag är 51 och har varit emot abort hela livet. Jag visste absolut att det inte fanns nånting som skulle fått mig att göra abort. Finns annat som är självklart för mig också. Mina grundläggande värderingar har aldrig ändrats genom livet.
  • Anonym (Noll)
    Anonym (Maria) skrev 2020-07-16 18:21:51 följande:
    Så vid en livshotande sjukdom hos dig själv så skulle du ändå valt att behålla en graviditet? Som också hade påverkat barnet mycket negativ riktning. Tex svåra missbildningar.
    Det är mycket ovanligt att en kvinna direkt riskerar döden om hon fortsätter vara gravid. Jag hade dessutom inte litat på en läkare som sagt så utan avvaktat. Missbildningar är inget skäl till abort. Alla har rätt att leva. Och även där inte litat på läkarna. Finns flera exempel på kvinnor som vägrat abort trots att läkare sagt att barnet är gravt missbildat  och när barnet fötts har det visat sig att de var fullt friska. Finns många exempel på kvinnor där läkare påstått att fostret dött och de inte velat göra skrapning eller ta Cytotec och det visat sig att fostren levt. Så nej, jag hittar inga skäl till varför jag ens skulle övervägt abort.
Svar på tråden Hur många aborter har ni gjort?