• Tue 4 Aug 2020 19:18
    7274 visningar
    641 svar
    641
    7274

    Bf April 2021

    Anonym (Angel) skrev 2020-08-04 15:29:59 följande:

    Hejsan,

    Va kul att hitta en tråd som passar.

    Jag är i vecka 5+6, vilket är väldigt tidigt men hoppas verkligen att detta går vägen efter 2 tidigare missfall plus ett utomkvedshavandeskap som sluta med operation. Trodde de va kört för oss, men plussade med ett svagt streck den 20/7 och starkare den 23.e, trodde de va ett spökstreck.

    Detta är alltså första barnet :)

    Idag har jag varit hos BM för första gången på hälsosamtal eller vad de hette, frågade då över rekommenderade kosttillskott för gravida men fick till svar att apoteks personalen vet mer om sånt, men de gjorde som inte riktigt..

    Vad äter ni? Jag funderar på Natalben men är fortfarande osäker... :/


    Hej!

    Läst mycket bra om denna. Har beställt den :)

    Läs recensionerna!

    www.greatlife.se/baby-me-multivitamin
  • Thu 6 Aug 2020 00:49
    Jllnic skrev 2020-08-05 22:25:45 följande:

    Några som upplevt några symptom än? Skriv gärna om du har eller inte och vilken vecka du är i.

    Själv har jag känt mig svullen på magen och hade som ett hugg i magtrakten igår. Svullnaden kan ju förstås bero på oron men hugget vetetusan? Vetinte om jag reagerat märkbart på det om jag inte var gravid.. är i vecka 4+4.


    Hej!

    Absolut inga symptom, är förvisso bara i v.6 den här veckan. Men när man läser på nätet och appar så förvarnar de om veckan där illamående, humörsvängningar etc. sker och jag mår verkligen jättebra. Ibland blir mina bröstvårtor stenhårda och brösten en aning svullna men inget obehag med det alls. Dock är jag extremt svullen! Svårt att dölja och förutom det så vet jag ju att det INTE är bebisen utan tarmarna som svullnar. Lidit av IBS i många år så känns som en vanlig dag med IBS. Men magen funkar bra då jag dricker väldigt mycket vatten :) Jag tränar som vanligt 5-6 ggr/veckan fokus på styrketräning och cardio då och då. Tänker att jag gärna vill passa på ifall biverkningar skulle börja visa sig *peppar peppar.

    Gjorde testet förra veckan för att jag av slumpen hittade ett gammalt test i badrumslådorna och var även medveten om att jag nyligen, knappt tre veckor innan jag plusade tog bort min spiral efter nästan 5 år. Kunde ej tro mina ögon när jag såg det svaga strecket
  • Sat 15 Aug 2020 19:35

    Halloj!

    Nu är jag i vecka 7 och illamåendet och avsmak för nästan allt kom den här veckan. Jag som inte kände något alls innan vecka 7, ångrar att jag ens tänkte så. Har svårt för mat på morgonen, går runt äcklad av allt samtidigt som jag är döhungrig. Jag och min man äter mycket fisk och kyckling, nu kan jag inte ens tänka på något av det. Blir äcklad direkt. Min vanliga furre med äggröra osv. är också bara att glömma! Jag hoppas så innerligt att det här avtar snart. Vill kunna äta som vanligt och fylla magen med nyttigheter men just nu känns all "bättre" mat som blä. Nu skulle jag tänka mig att äta skolans köttfärssås med spagetti haha. Förutom det inga andra symptom förutom svullen mage men det led jag av innan också.

    Någon annan som vill dela med sig hur det går? Säg gärna vecka också :)

Svar på tråden Bf April 2021