Inlägg från: JuliaKylo |Visa alla inlägg
  • JuliaKylo

    Bf April 2021

    Hej! 

    Jag hoppar gärna in här! 
    Jag är 25 år och plussade i lördags den 8/8, är i vecka 6 + 0 idag = gått in i vecka 7. Jag har BF ca 10 april.

    Det är första gången jag är gravid och det känns både spännande och läskigt! 
    Jag har ADD och äter medicin för det (Elvanse) så den slutade jag med direkt. Därav har jag svårt att skilja den extrema tröttheten och humörsvängningarna jag har från symptom på graviditeten eller avsaknaden av ADD-medicinen, HAHA!

    Jag har dock märkt att jag är extremt trög i magen, känner mig förstoppad och bajsnödig hela tiden, pinkar lite mer än vanligt, mår ytterst smått illa, knappt alls ännu, och något öm i brösten som kom idag.

    Jag ska ha mitt första "hälsosamtal" som MVC kallade det den 25 augusti, och då bokas inskrivningssamtal i v 10-11 sa damen. Det lät sent tyckte jag men men. :)

    Hoppas att allt ska gå bra. 

    Grattis till er andra som plussat!

  • JuliaKylo
    Tissel91 skrev 2020-08-26 09:14:31 följande:

    Grattis allihopa!

    Bra initiativ med FB-grupp. Jag går gärna med i den senare, just nu hemlighåller vi graviditeten och kommer försöka göra det till vecka 11-12 eller så. :)

    Hur mår ni allihopa? Jag är hungrig konstant och smaker har ändrats. Fortfarande mensvärk, men inte lika ihängande som förra veckan. Tror den största chocken har lagt sig nu, vilket känns skönt!


    Facebook grupperna brukar vara privata/hemliga så ingen kan se att du är med i den förutom de andra som är med i gruppen :)
  • JuliaKylo

    Hej! Jag är gravid för första gången med första barnet, jag funderade på att det kanske kunde vara kul med en grupp där alla väntar just första barnet. Finns det någon sån redan eller ska vi ta och skapa en kanske? En sån hemlig på facebook tillexempel. Antingen för bara dem som väntar barn i april eller så breddar vi litegrann och kanske tar mars, aptil och maj eller så?

    Vad tror ni?

    Mvh Julia :)

Svar på tråden Bf April 2021