Inlägg från: Elianoto |Visa alla inlägg
  • Elianoto

    Bf April 2021

    Hej

    Grattis till er allihopa! Här är också en med BF April 2021, 23 april. Vågade knappt tro att det var sant när vi plussade igår, efter 1 års långt kämpande, med både uttalanden om PCOS och utebliven ägglossning från diverse läkare... Vi fick MA förra året i vecka 17, så denna gången hoppas vi verkligen att det går vägen. Har en dotter sedan tidigare född 2015.

  • Elianoto
    Tissel91 skrev 2020-08-26 09:14:31 följande:

    Grattis allihopa!

    Bra initiativ med FB-grupp. Jag går gärna med i den senare, just nu hemlighåller vi graviditeten och kommer försöka göra det till vecka 11-12 eller så. :)

    Hur mår ni allihopa? Jag är hungrig konstant och smaker har ändrats. Fortfarande mensvärk, men inte lika ihängande som förra veckan. Tror den största chocken har lagt sig nu, vilket känns skönt!


    Jag är också hungrig konstant! Alltså förstår inte hur man inte ska lyckas äta typ hela tiden.... Läser bara överallt "viktigt att tänka på att du inte ska äta för två", nä men vad ska man göra om man är så hungrig så att man inte kan tänka på annat?! Haha..

    Har dom 2 senaste veckorna har jag också haft väldigt mycket molvärk, alltså så mycket så att jag har hunnit tänka "Nu kommer mensen". Den här börjat avta mer och mer nu, men då blir man såklart orolig för det (pga tidigare missfall när symptomen bara upphörde. Hoppas ni kan ha överseende med min oro.).

    Har fortfarande inte fått något direkt illamående, har ni andra det?
Svar på tråden Bf April 2021