Inlägg från: Anonym (Q) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Q)

    Pinsamhetstråden

    Anonym (C) skrev 2020-07-26 15:14:11 följande:

    Relaterat, För flera år sedan var jag också hysteriskt kissnödig i en lång toakö på krogen. Men kände att jag skulle klara det då det efter ett tag bara var några få framför mig. Ett dammkorn eller vad det var, ville nåt annat. Fick något i näsan och som en reaktion en av de kraftigaste nysattacker jag fått. Då gick det inte längre. Det blev rena vattenfallet i byxorna som tyvärr var ljusa.


    Hur överlevde du? Jag hade grinat ihjäl mig!

    Det har aldrig hänt mig tack och lov men jag känner en som råkat ut för samma och hon ville bara dö.
  • Anonym (Q)
    Solstolle38 skrev 2020-07-27 12:43:53 följande:

    Har inte råkat ut för pinsamheter själv, men såg en tjej på jobbet som bajsade på sig. Vi var uppe i Branäs och åkte hundspann, och hon kunde helt enkelt inte hålla sig tills vi kom fram.


    Hur reagerade hon när det hände? Vad sa hon?
  • Anonym (Q)
    Maria0598 skrev 2020-07-27 10:45:35 följande:

    Jag fick smisk på rumpan av tre killar när jag gick i högstadiet (detta var några år sedan). De var tre stycken, och höll mig så jag hängde som en tvättlina i luften. Ena killen höll i mina händer, den andra i mina ben och den tredje smiskade mig. Och så precis när min crush (som inte var särskilt kär i mig, men ändå) går förbi så säger han som smiskar "kolla vad det dallrar".

    Då skämdes man kan jag säga.


    Skämdes du för att du fick smisk eller för att rumpan dallrade?
  • Anonym (Q)
    Solstolle38 skrev 2020-07-27 13:18:48 följande:

    Hon började gråta. När man åker hundspann (åtminstone de som vi åkte) är man två på varje kälke. En står bakom och en ligger nedbäddad i en filt framtill, precis bakom hundarna. Det var hon som stod bakom, och jag hörde hur hon ojade sig ett långt tag innan olyckan skedde.

    Fatta själv att bajsa på sig inför en stor grupp på jobbet. Vi ordnade det så att hon fick gå in tidigare än alla andra (vi andra hade uppsamling) och vi försökte sköta det så diskret som möjligt. Men det luktade och alla fattade vad som hade hänt. Fast det var ingen som pratade om det.


    Usch vad jobbigt det måste varit. Hur gammal var hon? Grät hon mycket? Hade hon hämtat sig till nästa dag?
  • Anonym (Q)

    Så ts, vem vann? Vilken händelse anser du var pinsammast?

Svar på tråden Pinsamhetstråden